Lääkäri-pokkari

Lääkäri-pokkareiden romanttiset viihdetarinat tarjoavat lukijoilleen jännittävää draamaa ja romantiikkaa sairaalamaailmassa.

Tarinat sijoittuvat sairaaloiden, terveyskeskuksien ja klinikoiden maailmaan, jossa ihmisten kamppailut sairauksien, elämän, kuoleman ja toivon välillä luovat puitteet suurille tunteille ja sykähdyttäville juonenkäänteille.

Lääkärisarjan 100-sivuiset tarinat ovat kotimaisten kirjailijoiden kirjoittamia pienoisromaaneja, jotka tarjoavat lukijoille runsaasti draamaa, viihdettä ja romantiikkaa – 12 kertaa vuodessa.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kolmiokirja-pokkarit

Lääkäri on osa Kolmiokirjan pokkarisarjaa, johon kuuluvat myös kerran kuukaudessa ilmestyvät Timantti ja Regina sekä joka toinen kuukausi ilmestyvä Rikos ja Rakkaus.

Lehden tarinoita ovat kirjoittaneet muun muassa Soile Jokiranta, Tiina Rajala ja Nora Niemi.

Lääkäri-pokkarit ovat saatavilla Lehtipisteissä irtonumeroina sekä tilattavissa itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena. Pokkari ilmestyy kerran kuussa eli 12 kertaa vuodessa.

Kenelle?

Draaman ja romantiikan ystäville

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Eeva Vainikainen

Ensimmäinen numero

1996

Lukijaprofiili

86 % naislukijoita, 14 % mieslukijoita

Irtonumero

5,80 €

ISSN

1239-0208

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram