Timantti-pokkari

Timantti on 100-sivuinen kaunokirjallinen ja romanttinen, naisille suunnattu pienoisromaanisarja, joka on täynnä rakkaustarinoita ja dramatiikkaa.

Lehden monipuolisissa tarinoissa käsitellään rakkautta, romansseja, jännitystä, petollisuutta, hyvän ja pahan kamppailua, rikkauksia ja köyhyyttä. Kaikki tarinat ovat kotimaisten kirjoittajien kirjoittamia. Timantti-lehdestä ilmestyy 12 numeroa vuodessa.

Katso Timantti-pokkarien paras tarjous ja tilaa kotimaista laatuviihdettä nyt kampanjahintaan!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Timantti on pienoisromaanisarja, joka on täynnä kotimaisten rakkaustarinoiden tunnekuohuja ja dramatiikkaa. Tässä pokkarimuotoon taitetussa lehdessä julkaistavat tarinat vaihtelevat jakosukuisten rikkaiden elämästä tavallisen suomalainen yksinhuoltajaäidin ponnisteluihin paremman elämän tavoittelemisessa. Timantti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Kolmiokirja Oy.

100-sivuinen, kaunokirjallinen ja romanttinen pienoisromaani sisältää jännittäviä ja viihteellisiä tarinoita, jotka kuvaavat kuumaa rakkautta ja kihelmöivää jännitystä suomalaisessa sielunmaisemassa. Suomalaisten huippukirjailijoiden käsialaa olevat tarinat käsittelevät romansseja, petollisuutta, hyvän ja pahan kamppailua, perhekiistoja, rikkauksia, köyhyyttä ja kauneutta. Tarinoita ovat kirjoittaneet muun muassa Johanna Salo, Sara Storm ja Nora Niemi.

Kompaktiin pakettiin pakatun pokkarin novellit ovat täynnä glamouria, intomieltä ja jännittäviä juonenkäänteitä. Sen tarinoihin liittyy aina timanttikoru, joka vaikuttaa tarinoissa esiintyvien henkilöiden kohtaloihin. Lehden jokaisessa numerossa on lukijakilpailu, jossa arvotaan jalokivikoru.

Timanttisarjan voi tilata kestona (3 tai 12 numeroa) tai määräaikaistilauksena (5 tai 12 numeroa). Myös lahjatilaus on mahdollinen.

Kenelle?

Jännittävien ja viihteellisten pokkareiden ystäville

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Eeva Vainikainen

Ensimmäinen numero

1996

Levikki

3 500 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

95 % naisia, 5 % miehiä

Irtonumero

5,80 € (Lehtipiste)

ISSN

1239-0208

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram