Tosi Elämää

Tosi Elämää on suomalaisen elämänmuodon kuvausta parhaimmillaan. Tämä lehti sisältää aitoja kertomuksia eletystä elämästä, kovista kohtaloista sekä ilon ja onnen hetkistä. Tosi Elämää tempaa lukijat mukaansa, viihdyttää ja laittaa ajattelemaan.

Tosi Elämää -lehti tarjoaa:

 • Henkilökohtaisia tarinoita  ihmisten omakohtaisia kokemuksia ja elämänkertomuksia, jotka tarjoavat näkökulmia ja oivalluksia elämään.
 • Artikkelit ja haastattelut, jotka käsittelevät elämän haasteita ja niistä selviytymistä, tarjoten samalla toivoa ja inspiraatiota lukijoille.
 • Lukijat voivat ammentaa lehden tarinoista neuvoja ja vinkkejä omaan parisuhteeseen, perhe-elämään ja vanhemmuuteen.

Lähes satasivuinen lukupaketti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tosi Elämää -lehti lyhyesti

Tosi Elämää on tositarinoihin perustuva viihteellinen lukemistolehti, joka kertoo tosipohjaisia tarinoita eletystä elämästä, kovista kohtaloista sekä ilon ja onnen hetkistä.

Tosi Elämää on tositarinoihin perustuva viihteellinen lukemistolehti, jonka nimi kertoo kaiken: tosipohjaisia tarinoita ja kertomuksia eletystä elämästä, kovista kohtaloista sekä ilon ja onnen hetkistä.

Jo 35 vuoden ajan Tosi Elämää on tuonut lukijoilleen aitoja hetkiä ja todellisia tunteita, jotka koskettavat, hymyilyttävät, itkettävät ja joskus järkyttävätkin. Lehteä kustantaa Kolmiokirja Oy ja sen päätoimittajana toimii Eeva Vainikainen.

Tosi Elämää -lehti kokoaa yhteen pieniä ja suuria tarinoita elämän valo- ja varjopuolista. Lukijoiden tositarinat heijastavat elämän koko kirjoa, tarjoten samaistuttavia kokemuksia ja uusia näkökulmia. Lehteä tekevät sen lukijat, ja niinpä kannessa loistaakin nyt lehden nimestä muodostuva sana TE – Tosi Elämää ja te, lukijat.

Lehden tarinoiden kirjoittajia ovat tavalliset ihmiset, joiden elämässä on tapahtunut jotain epätavallista, mieleenpainuvaa tai hätkähdyttävää. Tarinoissa korostuu aito elämänkokemus, ei tyhjät julkkisjuorut. Jokainen numero on täynnä mielenkiintoista luettavaa ja unohtumattomia lukuelämyksiä todellisesta elämästä, kokemuksista ja uskomattomista selviytymistarinoista.

Tosi Elämää julkaistaan kuukausittain, ja se ilmestyy jokaisen kuukauden 5. päivä. Lehden lukeminen on kuin sukellus elämän todellisiin hetkiin, joissa tunteet ovat pinnassa ja jokainen tarina on ainutlaatuinen. Tilaa Tosi Elämää suoraan kotiisi ja ole aitojen tunteiden äärellä!

Tosi Elämää -lehden sisältö

Tosi Elämää kokoaa yhteen pieniä ja suuria tarinoita elämän valo- ja varjopuolista. Lehden sisältö on monipuolinen ja tarjoaa lukijoilleen koskettavia kertomuksia, jotka heijastavat elämän moninaisuutta.

Pääteemat

 • Tosipohjaiset tarinat: Lehti sisältää kertomuksia, jotka perustuvat oikeiden ihmisten elämään. Tarinoissa käsitellään monenlaisia aiheita, kuten rakkaus, suru, ilo, menetys ja selviytyminen.
 • Elämän koko kirjo: Tarinat vaihtelevat ilon ja onnen hetkistä koviin kohtaloihin ja haastaviin elämäntilanteisiin. Jokainen tarina tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman elämään ja ihmiskohtaloihin.
 • Aito elämänkokemus: Kirjoittajat ovat tavallisia ihmisiä, joiden elämässä on tapahtunut jotain epätavallista tai mieleenpainuvaa. Tämä tuo tarinoihin aitoutta ja samaistuttavuutta, joka koskettaa lukijoita syvästi.

Tarinoiden kirjoittajat

 • Tavalliset ihmiset, poikkeukselliset tarinat: Tosi Elämää -lehden tarinoiden kirjoittajat ovat tavallisia ihmisiä, joiden elämässä on tapahtunut jotain erikoista. Tämä tekee lehdestä erityisen, sillä tarinat tulevat suoraan sydämestä ja ovat rehellisiä ja aitoja.
 • Kirjoituskilpailut ja palkinnot: Lehti järjestää säännöllisesti kirjoituskilpailuja, joissa parhaat tarinat palkitaan. Tämä kannustaa lukijoita jakamaan omia kokemuksiaan ja rikastuttaa lehden sisältöä entisestään.

Tarinoiden monipuolisuus ja aiheet

 • Rakkaus ja ihmissuhteet: Tarinoita rakkaudesta, avioliitosta, erosta ja perhesuhteista.
 • Elämän haasteet: Kertomuksia sairaudesta, menetyksestä, riippuvuuksista ja selviytymisestä.
 • Ilon ja onnen hetket: Kertomuksia suurista onnen hetkistä, menestyksestä ja elämän iloista.
 • Elämän varjopuolet: Koskettavia tarinoita vaikeista elämänvaiheista, petetyksi tulemisesta ja elämän suurista muutoksista.

Tosi Elämää -lehti tarjoaa lukijoilleen rikkaan ja monipuolisen lukukokemuksen, jossa jokainen tarina avaa uuden ikkunan elämän eri puoliin.

Olipa kyse ilosta tai surusta, jokainen numero tuo mukanaan aitoja hetkiä ja todellisia tunteita, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Tosi Elämää -lehden ominaisuudet

Tosi Elämää -lehti tarjoaa mielenkiintoisia ja koskettavia tarinoita todellisesta elämästä jo 35 vuoden ajan.

Tosi Elämää -lehti on täynnä ainutlaatuisia ja koskettavia tarinoita, jotka tarjoavat lukijoilleen syvällisiä ja mieleenpainuvia lukuelämyksiä. Lehti on suunniteltu siten, että se tuo esiin elämän kaikki sävyt ja tarjoaa sekä viihdettä että ajattelemisen aihetta.

Tässä ovat lehden keskeiset ominaisuudet:

 • Kuukausittain ilmestyvä lehti: Tosi Elämää julkaistaan kerran kuukaudessa, joten joka kuukausi on uusi mahdollisuus sukeltaa aitojen tarinoiden maailmaan.
 • Ilmestymispäivä: Lehti ilmestyy jokaisen kuukauden 5. päivä, joten voit luottaa siihen, että uusin numero saapuu aina ajoissa.
 • Monipuolinen sisältö: Jokainen numero sisältää runsaan valikoiman tosipohjaisia tarinoita, jotka kattavat laajan kirjon aiheita ja tunteita. Lehti tarjoaa paljon luettavaa ja on täydellinen seuralainen arkeen ja vapaa-aikaan.
 • Selkeä ja miellyttävä taitto: Lehden selkeä taitto ja visuaalisesti miellyttävä ulkoasu tekevät lukemisesta nautinnollista. Tarinat on jaoteltu loogisesti, ja kuvitus tukee tekstin sisältöä, tuoden tarinat elävästi esille.
 • Aito elämänkokemus: Lehti keskittyy oikeisiin ihmisiin ja heidän aitoihin kokemuksiinsa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja helposti samaistuttavan.
 • Lukijoiden tekemä: Lehteä tekevät sen lukijat – tarinat ovat peräisin tavallisilta ihmisiltä, mikä tuo lehteen erityistä lämpöä ja aitoutta.
 • Kannustavat kilpailut: Tosi Elämää järjestää säännöllisesti kirjoituskilpailuja, joissa lukijat voivat osallistua omilla tarinoillaan. Voittajat palkitaan rahapalkinnoilla, ja heidän tarinansa julkaistaan lehdessä.
 • Julkaistavat kirjoitukset: Kilpailujen kautta lehteen saadaan jatkuvasti uutta ja tuoretta sisältöä, joka rikastuttaa lehden tarjontaa ja pitää sen mielenkiintoisena.
 • Helppo tilausprosessi: Tosi Elämää on tilattavissa suoraan kotiin joko määräaikais- tai kestotilauksena. Lehden tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, ja se varmistaa, että et missaa yhtään numeroa.
 • Lahjatilausmahdollisuus: Lehden voi tilata myös lahjaksi, mikä tekee siitä erinomaisen lahjaidean läheisille, jotka arvostavat aitoja tarinoita ja suuria tunteita.

Nämä Tosi Elämää -lehden ominaisuudet tekevät siitä ainutlaatuisen ja arvostetun lukemistolehden, joka tarjoaa lukijoilleen syvällisiä, koskettavia ja viihdyttäviä tarinoita kuukaudesta toiseen.

Syvällisiä ja koskettavia lukukokemuksia

Tosi Elämää -lehti tarjoaa lukijoilleen syvällisen ja koskettavan lukukokemuksen, joka vie heidät matkalle elämän moninaisiin tarinoihin ja tunteisiin. Lehden sisältö on suunniteltu herättämään tunteita ja tarjoamaan samaistumispintaa elämän eri tilanteisiin.

Tässä on, mitä voit odottaa jokaiselta Tosi Elämää -lehden numerolta:

Koskettavat ja samaistuttavat tarinat

Lehden tarinat perustuvat oikeiden ihmisten kokemuksiin, mikä tuo aitouden ja samaistuttavuuden tunnetta. Tarinoiden autenttisuus tekee lukemisesta henkilökohtaista ja syvästi koskettavaa.

Tosi Elämää käsittelee laajasti elämän eri puolia – ilon ja onnen hetkistä aina surun ja menetyksen kautta vaikeisiin elämänvaiheisiin. Lukija saa nähdä ja kokea, miten ihmiset selviävät elämän suurista haasteista ja löytävät onnen arjen pienistä iloista.

Tunnekokemukset

Tosi Elämää -lehden tarinat ovat täynnä suuria tunteita – rakkautta, iloa, surua, vihaa ja toivoa. Niiden parissa lukija pääsee tuntemaan ja eläytymään tarinoihin syvällisesti, mikä tekee lukukokemuksesta emotionaalisesti rikasta.

Lehden tarinat inspiroivat ja antavat voimaa. Selviytymistarinat ja kertomukset elämän suurista voitoista tarjoavat lukijalle toivoa ja uskoa parempaan tulevaisuuteen.

Samaistumisen mahdollisuus

Tämä lehti tarjoaa tarinoita, jotka peilaavat lukijoiden omia kokemuksia ja elämää. Tämä luo tunteen yhteisöllisyydestä ja ymmärryksestä, kun lukijat voivat nähdä omat tunteensa ja kokemuksensa toisten tarinoissa. Tarinat voivat avata uusia näkökulmia ja tarjota ratkaisuja elämän haasteisiin. Lukija voi löytää tarinoista tukea ja vinkkejä omien ongelmiensa käsittelyyn ja ymmärrykseen.

Vaikka tarinat käsittelevät syvällisiä ja usein raskaita aiheita, ne on kirjoitettu viihdyttävästi ja mukaansatempaavasti. Lehden lukeminen on nautinnollista ja tarjoaa samalla opettavaisia hetkiä. Jokainen tarina tuo mukanaan elämänoppeja ja viisautta. Lukijat voivat oppia tarinoiden kautta erilaisia selviytymiskeinoja ja saada uusia oivalluksia elämästä.

Tosi Elämää -lehti on täynnä tarinoita, jotka saavat lukijan tuntemaan laajan kirjon tunteita. Järkyttävät ja yllättävät käänteet pitävät lukijan jännityksessä ja kiinnostuneena jokaisesta tarinasta. Tarinat kerrotaan usein henkilökohtaisella ja intiimillä tavalla, mikä lisää niiden vaikuttavuutta ja tekee niistä erityisen mieleenpainuvia.

Tosi Elämää -lehden lukijaelämys on ainutlaatuinen yhdistelmä syvällisiä tunteita, samaistumisen mahdollisuuksia ja viihdyttävää kerrontaa. Jokainen numero on täynnä tarinoita, jotka jäävät mieleen ja sydämeen pitkäksi aikaa, tarjoten lukijoilleen aitoa elämänmakua ja tunteiden kirjoa.

Tilausvaihtoehdot

Tilaamalla Tosi Elämää -lehden suoraan kotiisi varmistat, että et missaa yhtäkään numeroa ja pääset nauttimaan aidoista tarinoista ja suurista tunteista kuukausittain.

Lehti on tilattavissa TilaaLehti.fi-sivuston kautta joustavilla vaihtoehdoilla, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Valitse sinulle sopivin tilausmuoto ja sukella elämän todellisiin hetkiin!

Määräaikaistilaus

 • 6 kuukauden määräaikaistilaus
  • Saat kuusi numeroa Tosi Elämää -lehteä suoraan kotiisi.
  • Sopii mainiosti kokeilujaksoksi tai lahjaksi.
  • Ei automaattista uusimista – tilaus päättyy automaattisesti 6 kuukauden ja numeron jälkeen.
 • 12 kuukauden määräaikaistilaus
  • Saat kaikki 12 numeroa vuoden aikana.
  • Erinomainen valinta, jos haluat nauttia lehdestä koko vuoden ajan.
  • Ei automaattista uusimista – tilaus päättyy automaattisesti 12 kuukauden jälkeen.

Kestotilaus

 • 12 kuukauden kestotilaus
  • Saat kaikki 12 numeroa vuoden aikana, ja tilaus jatkuu automaattisesti.
  • Edullisempi vaihtoehto verrattuna määräaikaistilaukseen.
  • Helppo ja vaivaton tapa varmistaa, että saat lehtesi säännöllisesti ilman huolta uusimisesta.
  • Tilaus jatkuu automaattisesti seuraavalle kaudelle, joten et missaa yhtäkään numeroa.

Tilaamisen edut

 • Aina edullisempi kuin irtonumerot: Tilaamalla säästät rahaa verrattuna irtonumeroiden ostamiseen.
 • Ei huolta uusimisesta: Kestotilaus uusitaan automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen uusimisesta.
 • Varmista jatkuva lukeminen: Tilaamalla varmistat, että et missaa yhtäkään numeroa ja saat kaikki lehden numerot suoraan kotiisi.

Lahjatilaus

 • Täydellinen lahjaidea: Tosi Elämää -lehti on erinomainen lahja läheiselle, joka arvostaa aitoja tarinoita ja suuria tunteita.
 • Valitse 6 tai 12 kuukauden tilaus: Lahjatilauksella voit ilahduttaa saajaa joko puolen vuoden tai koko vuoden ajan.

Tilaa Tosi Elämää -lehti nyt ja liity lukijoiden joukkoon, jotka nauttivat kuukausittain aidoista tarinoista ja unohtumattomista lukuelämyksistä!

Ilmestymispäivät

Tosi Elämää -lehden tuhti lukupaketti ilmestyy 12 kertaa vuodessa – joka kuukauden 5. päivänä. Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena kotiin.

Vuonna 2024 lehden ilmestymispäivät ovat seuraavat:

 1. 4.1.2024
 2. 6.2.2024
 3. 5.3.2024
 4. 4.4.2024
 5. 7.5.2024
 6. 5.6.2024
 7. 4.7.2024
 8. 6.8.2024
 9. 5.9.2024
 10. 3.10.2024
 11. 5.11.2024
 12. 4.12.2024

Kirjoittajaksi Tosi Elämään

Tosi Elämää -lehden kirjoittajia ovat sinä ja minä – tavalliset lukijat, joiden elämässä on joskus tapahtunut jotain erikoista, liikuttavaa, hätkähdyttävää tai mieleenpainuvaa. Tämä lehti on suomalaisen elämänmuodon kuvausta parhaimmillaan: siinä puhuu aito elämänkokemus, ei tyhjänpäiväiset julkkisjuorut.

Totuus on usein tarua ihmeellisempää. Tosi Elämän tarinat kertovat sota-ajan jälkeisistä ajoista nykypäivän tietoyhteiskuntaan asti. Se kertoo köyhyydestä, mustasukkaisuudesta, viinan kirosta, väkivallasta, sairauksista ja niiden voittamisesta, mutta myös positiivisista asioista, kuten selviytymisestä, rakkaudesta, perhe-elämästä, lapsista, onnen löytämisestä, kauneuden kaipuusta ja elämää suuremmista ihmeistä.

Lähde mukaan kirjoittajaksi Tosi Elämään ja anna tarinasi koskettaa, inspiroida ja tarjota samaistumispintaa muille. Tässä on, miten voit osallistua:

Kerro tarinasi

Kaikille meille on joskus elämässä tapahtunut jotain mieleenpainuvaa: iloista tai murheellista, ahdistavaa tai vapauttavaa, mieltä kiihdyttävää tai onnelliseksi tekevää.

Millainen on sinun tarinasi? Mikä kokemuksesi on sellainen, että tahtoisit jakaa sen Tosi Elämä -lehden lukijoiden kanssa?

Mahdollisia aiheita:

 • Rakkaus, ihastuminen, seurustelu, parisuhde, avioliitto
 • Lapsiperheen elämä, vanhemmuus tai lapsettomuus
 • Petetyksi tuleminen, uskottomuus
 • Rahan puute tai runsaus
 • Suvun kiemurat
 • Suru, menetys, kaipaus
 • Viha, vääryydet, kosto
 • Alkoholi, riippuvuudet
 • Sairaus, kärsimys, masennus, ahdistus
 • Menestys
 • Vaikeudet ja niiden voittaminen
 • Mikä tahansa iso tai pieni sykähdyttävä sattumus tai elämänmittainen tarina

Tarinan pituus on hyvä olla 1 500–8 000 sanaa. Kirjoita tarinasi tietokoneella ja lähetä se tekstitiedostona. Kaikki tekstit julkaistaan nimimerkillä, joten laita nimimerkkisi tekstin loppuun. Muuta tai häivytä tarinassasi esiintyvien henkilöiden nimet ja paikkakunnat, jotta et loukkaa heidän yksityisyyttään. Lähetä tarinasi sähköpostitse osoitteeseen tosi.elamaa@kolmiokirja.fi.

Osallistu kirjoituskilpailuihin ja voita rahaa

Tosi Elämää järjestää säännöllisesti kirjoituskilpailuja, joissa parhaat tarinat palkitaan. Kilpailut tarjoavat upean tilaisuuden tuoda oma tarinasi esille ja saada tunnustusta kirjoittajana. Voittajatarinat palkitaan rahapalkinnoilla: ensimmäinen palkinto 500 euroa, toinen palkinto 300 euroa ja kolmas palkinto 200 euroa. Voittajat ja parhaat tarinat julkaistaan Tosi Elämässä, ja ne saavat näkyvyyttä lehden laajassa lukijakunnassa.

Jos haluat, että tarinasi otetaan mukaan kirjoituskilpailuun, merkitse sähköpostiviestisi otsikoksi ”Kirjoituskilpailu”. Kilpailut järjestetään noin kolmen kuukauden välein, joten sinulla on säännöllisesti mahdollisuus osallistua ja voittaa.

Tule mukaan ja jaa oma tarinasi Tosi Elämässä! Olipa kokemuksesi iloinen, surullinen, ahdistava tai vapauttava, se voi koskettaa ja inspiroida muita. Lähetä tarinasi ja anna elämänkokemuksesi kuulua!

Saatavuus ja tilaustiedot

Tosi Elämää -lehti on saatavilla eri jakelukanavien kautta. Lehteä myydään laajasti useissa lehtipisteissä ympäri Suomen. Voit ostaa irtonumeroita lähimmästä myyntipisteistä.

Lehti on saatavilla myös useiden online-myyjien kautta, mukaan lukien TilaaLehti.fi-sivusto, joka myy sekä määräaikaisia että kestotilauksia Tosi Elämää -lehdelle.

Tosi Elämää -lehden tilaaminen verkosta on nopeaa ja vaivatonta. Valitse vain haluamasi tilausjakso ja -tyyppi, klikkaa katso tarjous ja noudata ohjeita.

TilaaLehti.fi-sivuston kautta voit tilata Tosi Elämää -lehden 6 kk tai 12 kk tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Voit myös tilata tämän lehden lahjaksi valitsemalla lahjatilauksen ja täyttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Kenelle?

Aitojen tarinoiden ystäville!

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Eeva Vainikainen

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

12 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

85 % naisia, 15 % miehiä

Irtonumero

4,55 € (Lehtipiste)

ISSN

1236-4576

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram