Tosi Elämää

Tosi Elämää on suomalaisen elämänmuodon kuvausta parhaimmillaan.

Se on aitoja kertomuksia eletystä elämästä, kovista kohtaloista sekä ilon ja onnen hetkistä. Tosi Elämää tempaa lukijat mukaansa, viihdyttää ja panee ajattelemaan.

Lähes satasivuinen lukupaketti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Katso Tosi Elämää-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Tosi Elämää on tositarinoihin perustuva viihteellinen lukemistolehti, jonka nimi kertoo kaiken: tosipohjaisia tarinoita ja kertomuksia eletystä elämästä, kovista kohtaloista sekä ilon ja onnen hetkistä.

Lehteä kustantaa Kolmiokirja Oy ja sen päätoimittajana toimii Eeva Vainikainen.

Mies kävelyllä rannalla tyttärensä kanssa. Kuva: Pixabay.com

Tosi Elämää -lehden kirjoittajia ovat sinä ja minä – tavalliset lukijat, joiden elämässä on joskus tapahtunut jotain erikoista, liikuttavaa, hätkähdyttävää tai mieleenpainuvaa. Tosi Elämää on suomalaisen elämänmuodon kuvausta parhaimmillaan: siinä puhuu aito elämänkokemus, ei tyhjänpäiväiset julkkisjuorut.

Totuus on usein tarua ihmeellisempää. Tosi Elämän tarinat kertovat sota-ajan jälkeisistä ajoista nykypäivän tietoyhteiskuntaan asti. Se kertoo köyhyydestä, mustasukkaisuudesta, viinan kirosta, väkivallasta, sairauksista ja niiden voittamisesta, mutta myös positiivisista asioista, kuten selviytymisestä, rakkaudesta, perhe-elämästä, lapsista, onnen löytämisestä, kauneuden kaipuusta ja elämää suuremmista ihmeistä.

Jokainen lehden numero sisältää lähes sata sivua mielenkiintoista luettavaa ja unohtumattomia lukuelämyksiä joka kuukausi. Lehti tempaa lukijan mukaansa, viihdyttää ja antaa ajattelemisen aihetta.

Tosi Elämää -lehden tuhti lukupaketti ilmestyy 12 kertaa vuodessa – joka kuukauden 5. päivänä. Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena.

Kenelle?

Aitojen tarinoiden ystäville!

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Eeva Vainikainen

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

12 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

85 % naisia, 15 % miehiä

Irtonumero

4,55 € (Lehtipiste)

ISSN

1236-4576

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram