Teatteri & Tanssi + Sirkus

Teatteri & Tanssi + Sirkus on Suomen ainoa esittäviä taiteita laajasti käsittelevä aikakauslehti.

Lehti käsittelee asiantuntevasti ja monipuolisesti teatteria, tanssia, sirkusta ja oopperaa. Se haistelee alan uusimpia tuulia ja ennakoi tulevia tapahtumia. Teatteri & Tanssi + Sirkus tarjoaa alan uutiset, esitysarvostelut, haastattelut, taustatietoa ja kulttuuripolitiikkaa – 8 kertaa vuodessa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Teatteri & Tanssi + Sirkus -lehti on asiantunteva ja helposti lähestyttävä esittävien taiteiden kulttuurilehti, joka käsittelee teatteria, tanssia, sirkusta ja oopperaa osana arkea ja yhteiskuntaa. Lehti syntyi vuonna 2012, kun Teatteri- ja Tanssi-lehdet yhdistyivät ja molempien lehtien päätoimittajat alkoivat vetää yhdessä uutta julkaisua.

Lehteä julkaisee Kustannusosakeyhtiö Teatteri. Irtonumeroita myydään Suomen kansallisoopperassa, Suomen kansallisteatterissa, Kom-teatterissa, KokoTeatterissa, Zodiakissa, Tampereen Työväen Teatterissa ja Kajaanin kaupunginteatterissa.

Teatteri&Tanssi+Sirkus -lehti

Teatteri & Tanssi + Sirkus tarjoaa alan uutisia, esitysarvioita, haastatteluja, esitysten taustatietoja sekä kulttuuripolitiikkaa. Lehdessä julkaistaan teattereiden ohjelmistotiedot ja koko maan kattavat tulevat ensi-illat.

Lehteä kirjoittavat monet eturivin toimittajat, taiteilijat, tutkijat ja kriitikot. Lehden lukijat ovat ahneita ja uteliaita taiteen seuraajia. Sitä lukevat muiden muassa esittävien taiteiden katsojat, kulttuuriharrastajat ja -opiskelijat, taidelaitosten henkilökunnat, taiteilijat, kirjastot, koulut sekä äidinkielen ja taideaineiden opettajat.

Lehden verkkosivut löytyvät osoitteesta www.teatteritanssi.fi ja se löytyy myös Twitteristä.

Lisätiedot

Kenelle?

Esittävien taiteiden harrastajille ja seuraajille

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa

Julkaisija

Kustannusosakeyhtiö Teatteri

Päätoimittaja

Minna Tawast

Ensimmäinen numero

2012

Irtonumero

9,00 € (toimituksesta)

ISSN

2242-5284

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram