Teatteri & Tanssi + Sirkus

Teatteri & Tanssi + Sirkus (T&T+S) on Suomen ainoa esittäviä taiteita laajasti käsittelevä aikakauslehti.

Lehti käsittelee asiantuntevasti ja monipuolisesti teatteria, tanssia, sirkusta ja oopperaa. Se haistelee alan uusimpia tuulia ja ennakoi tulevia tapahtumia.

Teatteri & Tanssi + Sirkus tarjoaa alan uutiset, esitysarvostelut, haastattelut, taustatietoa ja kulttuuripolitiikkaa – 8 kertaa vuodessa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Teatteri & Tanssi + Sirkus -lehti on asiantunteva ja helposti lähestyttävä esittävien taiteiden kulttuurilehti, joka käsittelee teatteria, tanssia, sirkusta ja oopperaa osana arkea ja yhteiskuntaa. Lehti syntyi vuonna 2012, kun Teatteri- ja Tanssi-lehdet yhdistyivät ja molempien lehtien päätoimittajat alkoivat vetää yhdessä uutta julkaisua.

Lehteä julkaisee Kustannusosakeyhtiö Teatteri. Irtonumeroita myydään Suomen kansallisoopperassa, Suomen kansallisteatterissa, Kom-teatterissa, KokoTeatterissa, Zodiakissa, Tampereen Työväen Teatterissa ja Kajaanin kaupunginteatterissa.

Teatteri & Tanssi + Sirkus tarjoaa alan uutisia, esitysarvioita, haastatteluja, esitysten taustatietoja sekä kulttuuripolitiikkaa. Lehdessä julkaistaan teattereiden ohjelmistotiedot ja koko maan kattavat tulevat ensi-illat.

Lehteä kirjoittavat monet eturivin toimittajat, taiteilijat, tutkijat ja kriitikot. Lehden lukijat ovat ahneita ja uteliaita taiteen seuraajia. Sitä lukevat muiden muassa esittävien taiteiden katsojat, kulttuuriharrastajat ja -opiskelijat, taidelaitosten henkilökunnat, taiteilijat, kirjastot, koulut sekä äidinkielen ja taideaineiden opettajat.

Lehden verkkosivut löytyvät osoitteesta www.teatteritanssi.fi ja se löytyy myös Twitteristä.

Julkaisija

Kustannusosakeyhtiö Teatteri

Päätoimittaja

Minna Tawast

Ensimmäinen numero

2012

Irtonumero

9,00 € (toimituksesta)

ISSN

2242-5284

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram