Traktor

Traktor on maanläheisille ihmisille suunnattu ruotsalainen traktoriaiheinen harrastelehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Lehti käsittelee vanhoja traktoreita ja muita koneita, joita käytettiin ennen vanhaan kaivamiseen, puiden kaatoon ja muihin tarkoituksiin. Lehti esittelee ihmisiä, jotka ovat säilyttäneet vanhoja traktoreitaan, kunnostaneet niitä tai yhä käyttävät niitä työkoneinaan. Se kertoo myös kaiken olennaisen alan näyttelyistä, tapaamisista ja muista tapahtumista.

Traktor on tilattavissa Suomeen koko vuoden määräaikaisena tilauksena, joka sisältää kaikki 8 numeroa.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Traktor on ruotsalainen lehti, joka on suunnattu maanläheisille traktoriharrastajille.

Modernista teknologiasta huolimatta monet haluavat nähdä, kuulla ja lukea enemmän traktoreista ja muista koneista, joilla ennen vanhaan kaivettiin, kaadettiin puita ja käytettiin muihin tarkoituksiin alalla.

Traktor vie lukijat mukanaan tapaamaan ihmisiä, jotka ovat säilyttäneet ja kunnostaneet tai yhä käyttävät vanhoja traktoreitaan metsä- tai työkoneinaan. He ovat harrastajia, jotka saavat nautintoa omien traktoreidensa hoitamisesta ja huolimisesta, ja jotka tapaavat toisiaan näyttelyissä, kokouksissa ja traktoriralleissa.

Lehti pursuaa maanläheisiä raportteja vanhoista traktoreista, niiden historiasta sekä keräilijöistä ja muista alan harrastajista. Lehti sisältää myös traktoripörssin, jossa myydään ja ostetaan vanhoja traktoreita sekä ilmoitellaan alan tapahtumista.

Traktor-lehden joka numerossa:

  • Kuukauden traktorikuvia
  • Mallisivut
  • Traktoriarkisto – nostalgisia herkkupaloja
  • Uutta traktorimaailmassa
  • Lukijoiden kuvia
  • Traktoriaiheinen sanaristikko

Traktor-lehteä julkaisee AB Albinsson & Sjöberg, joka on yksi Pohjois-Euroopan johtavista moottoriaikakauslehtikustantajista. Sen lehdillä on lukijoita kaikkialla maailmassa. Kustantajan pääkonttori on sijainnut vuodesta 1973 lähtien Karlskronassa. Lisäksi sillä on sivukonttorit Tukholmassa, Helsingborgissa, Jönköpingissä ja Gdyniassa.

Lehden nettisivuilta löytyy tietoa uusimmasta numerosta, lehtiarkisto, josta voi ostaa vanhoja numeroita, tapahtumakalenteri, tietokoneen taustakuvia ja paljon muuta.

Kenelle?

Maanläheisille traktoriharrastajille

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa

Julkaisija

AB Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Göran Svensson

Ensimmäinen numero

2007

Levikki

15 200 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

85 % mieslukijoita, 15 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram