Alibi

Alibi on rohkea, nykyaikainen ja aikaansa seuraava rikoslehti, joka tarjoaa mielenkiintoista ja jännittävää lukemista rikosten uhreista, tekijöistä, oikeudenkäynneistä ja tuomioista.

Kuukausittain ilmestyvä lehti kertoo rikoksiin liittyvistä ilmiöistä ja pyrkii selvittämään niiden taustat. Se haastattelee tuomitut ja epäillyt, mutta antaa puheenvuoron myös uhreille ja heidän omaisilleen. Rikoksen tekijältä se kysyy "miksi?".

Alibin lukijat ovat tavallisia suomalaisia, jotka ovat kiinnostuneita, miten poliisi ratkaisee rikoksia, minkälaisia tuomioita niistä määrätään ja miten rikollinen selviää vankeudestaan. Rikosjuttujen ohella lehti sisältää hyötytietoa arjen turvallisuudesta.

Tilaa Alibi-lehti  tarjoushintaan

Alibi on suomalainen kuukausittain ilmestyvä rikoslehti, jota on julkaistu vuodesta 1979 lähtien. Lehteä julkaisee Otavamedia. Alibin vuosilevikki on 25 876 (LT 2014) ja sillä on noin 57 000 lukijaa (KMT 2016).

Alibi on rohkea ja aikaansa seuraava rikosaikakauslehti, joka tarjoaa jännittävää ja mielenkiintoista lukemista rikosmaailman molemmilta puolilta. Lehti tuo esiin sekä rikoksen uhrin että sen tekijän näkökulman. Se paljastaa rikoksiin ja rikollisuuteen liittyviä ilmiöitä ja asioita sekä selvittää rikosten taustat. Alibi haastattelee tuomion saaneet ja epäilyksenalaiset, ja välittää tietoa kovasta maailmasta. Se etsii epäkohtia ja antaa puheenvuoron myös uhreille ja omaisille.

Tämä rikoslehti antaa puheenvuoron uhrille ja kysyy rikoksen tekijältä: miksi? Se raportoi tarkoin myös esillä olevista oikeudenkäynneistä kuitenkin rikoksen uhria aina suojellen.

Rikosjuttujen ohella Alibi on hyötylehti, joka tarjoaa tietoa arjen turvallisuudesta sekä poliisi- ja lainvalvontatyöstä. Lehden mukana pääset tutustumaan poliisin arkeen ja saat parhaan tiedon kodin ja vapaa-ajan tapaturmista, onnettomuuksista, turvalaitteista, sekä siitä miten sinä voit estää tapaturmien ja onnettomuuksien syntymisen.

Alibin lukijat ovat tavallisia suomalaisia miehiä ja naisia, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten poliisi ratkaisee rikoksia ja minkälaisia tuomioita rikoksista määrätään. Heitä kiinnostaa myös uhrin asema ja turvallisuus.

Alibin päätoimittajina ovat toimineet aiemmin Timo Toivonen, Raimo Vesa, Antero Maunula ja Matti Paloaro. Lehden nykyinen päätoimittaja on Mika Lahtonen.

ALIBI - Muhkea lukupaketti ajankohtaisista rikoksista

Katso myös:

  • Verkkosivut – Lue valikoituja uutisia, katso Alibin parhaat tai kysy mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Sivuilta löytyy myös toimituksen yhteystiedot sekä tilaajapalvelut, joiden kautta voi tehdä tilauksen, osoitteenmuutoksen tai tilauksen peruutuksen.
  • Facebook
  • Ilmestymispäivät 2024
Kenelle?

Rikoksista ja turvallisuudesta kiinnostuneet miehet ja naiset

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Mika Lahtonen

Ensimmäinen numero

1979

Levikki

25 876 (LT 2014)

Lukijamäärä

57 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

67 % miehiä, 33 % naisia (KMT K15)

Irtonumero

6,80 €

ISSN

0357-542X

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram