Tekniikan Historia

Tekniikan Historia on ainutlaatuinen lehti, joka kertoo tosikertomuksia keksijöistä ja keksintöjen synnystä sekä siitä, miten uudet koneet ja laitteet ovat muokanneet ihmisten arkea ja elintapoja niin Suomessa kuin maailmallakin.

Lehti vie lukijansa nostalgiamatkalle menneisyyteen, josta löytyy toinen toistaan huikeampia vielä kertomattomia tarinoita maailmaa muuttaneista keksinnöistä. Sitä lukemalla tiedät, miten erilaiset keksinnöt niin Suomessa kuin muualla maailmassakin ovat syntyneet. Tekniikan Historia ilmestyy joka toinen kuukausi (6 kertaa vuodessa).

Kuvaus

Tekniikan Historia -lehden logo

Tekniikan Historia -lehti kertoo keksintöjen syntymisestä ja siitä miten uudet koneet ja laitteet ovat muokanneet ihmisten arkea ja elämää. Lehteä julkaisee Alma Talent. Sen edeltäjä Talentum on julkaissut Ruotsissa Teknikhistoria-lehteä vuodesta 2010 lähtien. Alma Talent kustantaa myös Talouselämää, Arvopaperia, Tekniikka & Talous -lehteä, Mikrobittiä, Tiviä ja monenlaista ammattikirjallisuutta. Lehden päätoimittaja on Jyrki Alkio.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Tekniikan Historia on täynnä tosikertomuksia keksinnöistä ja keksijöistä. Lehti suuntaa katseen menneisyyteen, josta löytyy paljon huikeita vielä kertomattomia tarinoita maailmaa muuttaneista keksinnöistä. Se vie sinut nostalgiselle aikamatkalle ja avartaa, miten yllättävät keksinnöt ovat syntyneet Suomessa kuin muuallakin maailmalla.

Tekniikan Historia on lehti tekniikasta ja historiasta kiinnostuneille. Sen tekemisestä vastaa Tekniikka & Talous -lehden teknologiatoimitus, joka tutkii ja kartoittaa intohimolla suomalaisten ja ulkomaisten keksintöjen tautoja.

Minkälainen lentokone oli DC-3? Miksi Manhattan-projekti päätyi liittoutuneille? Koska perustettiin Suomen ensimmäinen polkupyörätehdas? Mikä on ainoa Speden patentti, jota myydään vielä kaupoissa? Näihin ja vastaaviin kysymyksiin saat vastauksen Tekniikan Historiasta.

Katso myös:

Tekniikan Historia Manhattan-projekti Juttu Manhattan-projektista Tekniikan Historia -lehdessä. Kuva: Talentum.

Lehdestä sanottua:

"Tämä lehti on niin kiinnostava, että luen sen kannesta kanteen ja sanasta sanaan. Mikään muu lehti ei ole pystynyt samaa, ellei vertailuun oteta Aku Ankkaa lapsuudesta."

"Lehden sisältö on hyvin valittua ja artikkelien aiheet levittyvät laajalle ala- ja aikaskaalalle, eikä ulkoasussakaan ole moittimista."

"Sopivasti asiaa laidasta laitaan. Lehteä ei ole lokeroitu tiettyyn aikaan tai aihealueeseen."

Lisätiedot

Kenelle?

Tekniikasta ja historiasta kiinnostuneille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Jyrki Alkio

Ensimmäinen numero

2013

Levikki

6 000 (painos)

Lukijaprofiili

80 % miehiä, 20 % naisia

Irtonumero

10,90 € (Lehtipiste)

ISSN

2341-8192

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram