Hifimaailma

Oletko kyllästynyt mumisevaan uutistenlukijaan? Haluaisitko saada selvää elokuvan keskustelusta? Hyvästä musiikista nauttiminen onnistuu vaikka matkaradiolla, mutta korkealaatuinen äänentoistojärjestelmä avaa kokonaan uuden maailman kotisohvalle.

Hifimaailma on 8 kertaa vuodessa ilmestyvä korkealaatuinen äänen- ja kuvantoiston erikoislehti, joka testaa koko hifikirjon pienistä kuulokkeista aktiivikaiuttimiin ja kotiteattereita hulppeimpaan ökyeketroniikkaan. Se mittaa laitteiden suorituskyvyt ja paljastaa niiden heikkoudet.

Lehden asiantuntijat kokeilevat, neuvovat ja opastavat kaikissa hifilaitteissa ja niiden hankinnoissa. Se seuraa tarkasti uusinta tekniikkaa ja raportoi alan tapahtumista tuoreeltaan.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

 

Hifimaailma logo

Hifimaailma on hifin eli äänen- ja kuvantoiston harrastajille suunnattu erikoislehti, jota julkaisee vuodesta 2015 lähtien Fokus Media. Lehti perustettiin Mikrobittiin yhdistyneen Hifi-lehden tilalle vuonna 2006. Hifimaailma ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Sen päätoimittaja on on Mauri Eronen, joka seuraa tehtävässä Samu Sauramaa.

Hifimaailma testaa ja vertailee uutuustuotteet

Hifimaailma käsittelee laadukasta äänen- ja kuvantoistoa. Lehden pääasiallista sisältöä ovat uusien tuotteiden, kuten stereolaitteiden, kotiteattereiden, kaiuttimien, videotykkien, televisioiden, verkkosoittimien ja muun tekniikan puolueettomat testit ja vertailut.

Hifimaailma kertoo alan viimeisimmät uutiset, kokeilee, raportoi, neuvoo ja opastaa kaikessa hifiin liittyvissä asioissa peruslaitteista aina highend-tason laitteisiin saakka.

Lehden toimittajat ovat Suomen tunnetuimpia hifialan asiantuntijoita, jotka seuraavat perinteisen hifin ja kuvantoiston lisäksi uutta tekniikkaa ja tekniikan innovaatioita.

Lehti on saatavilla sekä irtonumero- että tilausmyynnissä. Irtonumeroita myydään lehtipisteissä kautta maan. Lehden voi myös tilata itselle tai lahjaksi kauttamme eri pituisilla tilausjaksoilla, kesto- tai määräaikaistilauksena. Tilaukseen sisältyy usein myös arvokas tilaajalahja.

Lehden joka numerossa numerossa:

  • Alan uutisia
  • Testejä ja vertailuja
  • Kokeiluja
  • Highend
  • Tietoa ja taitoa
  • Nostalgiaa
  • Hifiharrastajia
  • Kolumneja
  • Vakiot

Hifimaailma muualla verkossa

Lehden kotisivuilta löytyy artikkeleja, uutisia, testejä, laitevertailuja sekä Suomen suurin hifituotteiden markkinapaikka - Hifimarkkinat. Lehti on myös Facebookissa ja YouTubessa.

Ilmestymispäivät ja teemat 2024 löytyy mediakortit.fi -sivustolta.

Tilauksiin liittyvissä asioissa (osoitteenmuutokset, peruutukset, laskutus, tilaajalahjat yms.) ota yhteyttä julkaisija Fokus Median asiakaspalveluun.

Kenelle?

Hifiharrastajille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Fokus Media Finland Oy

Päätoimittaja

Mauri Eronen

Ensimmäinen numero

2006

Levikki

"Kohderymässään suuri"

Lukijamäärä

Yli 48 000

Irtonumero

11,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1796-6507

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram