Tekniikka ja Talous

Tekniikka ja Talous on Alma Talentin julkaisema teknis-taloudellinen lehti, joka käsittelee tekniikkaa ja innovaatioita.

Lehti tarjoaa oivalluksia, hyötytietoa ja näkemyksiä teknologiaan sekä sen vaikutuksista liiketoimintaan. Se kertoo teollisuuden toiminnasta, tutkimuksen ja tuotekehityksen uusimmista trendeistä sekä suomalaisista menestystarinoista. Lehteä kirjoittavat johtavat tekniikan toimittajat, jotka seuraavat tiiviisti teknologiaa ja innovaatioita sekä Suomessa että maailmalla.

Tekniikka ja Talous tarjoaa:

  • Tekniikan uutisia ja innovaatioita
  • Laajoja ja syvällisiä reportaaseja
  • Havainnollistavaa grafiikkaa ja supergraafeja
  • Vierailevia kolumnisteja terävine mielipiteineen

Tekniikka&Talous-lehti tilattavissa nyt puolen vuoden (21 numeroa) tai vuoden kestotilauksena (41 nroa) tai kahden vuoden määräaikaistilauksena (41 nroa).

Tekniikka&Talous-lehden logo

Tekniikka & Talous (ent. Insinööriuutiset) on Alma Talentin julkaisema teknis-taloudellinen aikakauslehti, joka käsittelee tekniikkaa ja innovaatioita. Lehti on perustettu vuonna 1961. Se ilmestyy perjantaisin, yhteensä 41 kertaa vuodessa. Tekniikka & Talous -lehden levikki on 61 850 (LT 2013) ja sen brändi tavoittaa kokonaisuudessaan yli 211 000 henkilöä. Lehden päätoimittaja on Jyrki Alkio.

Suomen johtava monikanavainen innovaatiomedia

Tekniikka ja Talous tarjoaa oivalluksia, näkökulmia ja hyötytietoa teknologiasta ja sen vaikutuksista liiketoimintaa. Sen kohderyhmää ovat koulutetut tekniikan ammattilaiset, päättäjät ja teknologian tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneet. Brändillä on kolme kanavaa: printti, digitaalinen media ja tapahtumat.

Painettu Tekniikka ja Talous -lehti kertoo teollisuuden toiminnasta, tutkimuksen ja tuotekehityksen uusimmista trendeistä ja suomalaisista menestystarinoista. Sitä tekevät maan kokeneimmat tekniikan journalistit, jotka tarjoavat tinkimätöntä ja älykästä uutisointia teknologiasta ja innovaatioista. Lehti seuraa tiiviisti oman aihepiirinsä tapahtumia sekä Suomessa että maailmalla, ja raportoi kuulumiset selkeästi ja havainnollisesti.

Painetun lehden rinnalla toimii tekniikkajatalous.fi -verkkosivusto, joka kertoo ajankohtaiset uutiset ja ilmiöt teollisuudesta, tutkimuksesta ja tuotekehityksestä. Lisäksi se tarjoaa energia-alan, metalliteollisuuden, kemian ja muiden erikoisalojen uutisia. Sivustolta löytyy myös Metallitekniikka- ja Tekniikan Historia -lehtien alasivustot sekä T&T Autot -osio. Sivusto tavoittaa 128 000 kävijää viikoittain (TNS Metrix ja TNS paneeli 2017).

Brändi järjestää myös teollisuus- ja teknologia-aiheisia tapahtumia.

Katso myös:

Kenelle?

Tekniikan ammattilaisille ja teknologian liiketoiminnasta kiinnostuneille

Ilmestyy

viikoittain, noin 41 numeroa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Jyrki Alkio

Ensimmäinen numero

1961

Levikki

61 850 (LT 2013)

Lukijamäärä

94 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

82 % mieslukijoita, 18 % naislukijoita

Irtonumero

myynnissä Akateemisissa kirjakaupoissa

ISSN

1237-6655

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram