MacFormat

MacFormat on Britannian myydyin Mac-lehti. Se on täynnä arvovaltaisia ja käytännöllisiä vinkkejä.

Lehden joka numero vie sinut Apple-maailman uusimpien kehitysten luo ja uusien laitteiden arvosteluihin, mukaan lukien Macit, iPadit ja iPhonet sekä Applen omat sovellukset, kuten iPhoto, iMovie ja GarageBand.

MacFormat näyttää, miten saat enemmän irti Maceista, macOS:stä ja kaikesta luovasta, mitä niillä voi tehdä. Lehti arvostelee myös tuoreimmat kolmannen osapuolen ohjelmistot ja laitteistot sekä iPad- ja iPhone-sovellukset.

Joka numerossa myös runsaasti käytännöllisiä tutoriaaleja, vinkkejä, ohjeita ja sovellussuosituksia, jotka auttavat sinua työskentelemään ja pelaamaan fiksummin sekä olemaan luovempi.

Tilaa MacFormat nyt painettuna lehtenä tai digilehtenä ja saat 20 % alennusta Creative Cloud Photography -jäsenyydestä!

MacFormat on Britannian suurin tietokonelehti, joka on suunnattu Mac-käyttäjille. Sitä on julkaissut Future plc vuodesta 1993 lähtien.

Lehden pääsisältöä ovat uutiset tärkeimmistä Apple-tapahtumista, kuten WWDC ja Macworld Expo, artikkelit, yksityiskohtaiset tutoriaalit sekä uusimpien tuotteiden ja pelien arvostelut. Vuoteen 2012 asti lehden mukana ilmestyi CD-levy, joka sisälsi lehdessä arvosteluja apu- ja hyötyohjelmia sekä ohjelmisto- ja pelidemoja.

Vuodesta 2015 lähtien MacFormat on ollut ainoa brittiläinen edelleen painettuna lehtenä ilmestyvä Mac-julkaisu.

Omenannälkäisten tietokonelehti

MacFormat on lehti teknofiileille, jotka käyttävät mieluummin Applen tuotteita ja ohjelmistoja, ja ovat omistautuneet Mac-tietokoneille, iPadeille, iPhoneille, Apple Watcheille ja muille Applen laitteille. Tämä teknologialehti tarjoaa kuukausittain erinomaisen valikoiman artikkeleja, haastatteluja, kommentaareja, arvosteluja ja "how to" -oppaita.

Lehden brittiläiset toimittajat tarjoavat tuoreimmat teknologiauutiset ja pitävät lukijat ajan tasalla innovatiivisista teknologioista, jotka vaikuttavat elämäämme, kuten älykotien kehitys, lääketiede, viihde ja teknologiset ratkaisut.

Voit tilata lehden joko painettuna tai digitaalisessa muodossa. Kuukausittain ilmestyvästä lehdestä ilmestyy vuodessa 13 numeroa ja voit valita myös yhdistelmätilauksen, joka mahdollistaa lehden lukemisen sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa. Vaikka lehti keskittyykin Mac-tuotteisiin ja -ohjelmistoihin, digitaalista lehteä voi lukea iOS-käyttöjärjestelmää käyttävien laitteiden lisäksi myös Android-laitteilla.

Apple tunnetaan designer-ystävällisistä tuotteistaan, joten ei ole yllättävää, että myös MacFormat on hienosti taitettu ja siinä on tyylikkäitä kuvia. Ulkoasu on selkeä, joten se on helppo lukea kerralla vaikka kannesta kanteen. Selkeästä ulkoasusta huolimatta lehti onnistuu vangitsemaan lukijansa myös upeilla yksityiskohdilla.

MacFormat kertoo, miten Applen uusimmat ja tulevat tuotteet ja ohjelmistot tulevat vaikuttamaan kotonasi ja työpaikalla. Se tarjoaa eksklusiivisia katsauksia uusimpiin Apple-tuotteisiin sekä alan johtajien haastatteluja.

Uudistunut lehti nyt parempana kuin koskaan uusilla osioilla, joita ovat:

 • Apple Core: Kuukausittainen oppaasi Applea koskeviin uutisiin, huhuihin, sovelluksiin ja peleihin.
 • Apple Home: Näe, miten Applen laitteet voivat olla älykkään kotisi keskiössä.
 • Apple Skills: Opas, miten saat enemmän irti Apple-tuotteistasi.
 • Genius Tips: Toimitus selvittää lukijoiden Mac- ja iOS-ongelmia.
 • Love your Mac: Inspiroivia ideoita mitä tehdä vanhoilla Apple-laitteilla.
 • Apple Choice: Uudistunut osto-osio auttaa tekemään valistuneita ostopäätöksiä.
 • Store Guide: Täydellinen oppaasi parhaisiin Apple-laitteistoihin ja kolmannen osapuolen lisävarusteisiin.

Päätoimittajalta

"Olemme uudistaneet MacFormatin täysin, jotta saisit enemmän irti modernista Apple-ekosysteemistäsi. Tiedämme, että rakastat Applea ja mekin rakastamme sitä. Joka kuukausi tuomme sinulle tuoreimmat Apple-uutiset sekä hyödyllisiä neuvoja Maceille, iPhoneille, iPadeille ja Apple Watcheille. Suhtaudumme Apple-maailmaan intohimolla ja autamme sinua saamaan enemmän irti kaikista laitteista ja innostamme käyttämään niitä enemmän."

Christian Hall, päätoimittaja

Näin tilaat lehden itselle tai lahjaksi:

 1. Siirry kustantajan verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse painettu lehti, digilehti tai molemmat sisältävä yhdistelmätilaus.
 3. Valitse toimitusalueeksi Eurooppa ja haluamasi lehtitarjous.
 4. Laita tuote ostoskoriin ja siirry kassalle.
 5. Täytä toimitustiedot ja maksa tilaus Visalla, MasterCardilla tai PayPalilla.

Toimituskulut Suomeen sisältyvät lehden hintaan. Lehdet lähetetään Britanniasta ja toimitusajat riippuvat kuljetuksen aikana käytettävistä organisaatioista. Saat ensimmäisen numeron 7-21 kuluessa tilauksesta ja normaali toimitusaika muualle Eurooppaan on 10-14 päivää.

Mikäli tilaat digitaalisen lehden tai yhdistelmätilauksen saat sähköpostiin tulevassa tilausvahvistuksessa ohjeet sovelluksen lataamiseen. Digilehteä voi lukea iOS (6.0 tai uudempi) ja Android (2.2 tai uudempi). Digilehdet ovat luettavissa myös tilausjakson päättymisen jälkeen.

Julkaisijan verkkokaupasta voi ostaa myös lehden aiemmin ilmestyneitä numeroita irtonumerona.

Katso myös

Kenelle?

Mac-käyttäjille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future plc

Päätoimittaja

Christian Hall

Ensimmäinen numero

kesäkuussa 1993

Levikki

25 909

Irtonumero

12,60 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

0968-3305

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram