Arvopaperi

Etsitkö sijoituskohteita? Haluatko tietää miten saat parhaan tuoton sijoituksillesi?

Uudistunut Arvopaperi-sijoituslehti tarjoaa riippumatonta ja puolueetonta tietoa, ideoita ja virikkeitä sijoittamisen tueksi. Se kertoo mistä sijoitusmaailmassa puhutaan ja missä raha liikkuu. Arvopaperi valaisee mihin juuri nyt kannattaa sijoittaa ja mihin ei.

Asiantunteva ja näkemyksellinen Arvopaperi analysoi osakkeet, rahastot, eläkevakuutukset ja muut sijoituskohteet sekä jakaa sijoittajagurujen parhaat vinkit kerran kuussa.

Katso Arvopaperi-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Tilaa Arvopaperi-lehti tarjoushintaan

Arvopaperi on suomalainen sijoittamisen erikoislehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehteä julkaisee Alma Talent ja sen nykyinen päätoimittaja on Eljas Repo. Lehden levikki on 23 000 (KMT 2012) ja lukijamäärä 85 000 (KMT 2016). Arvopaperin sisarjulkaisu on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Arvoasunto-lehti.

Arvopaperin ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1981 Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenlehtenä. Lehteä aiemmin julkaissut Suomen Arvopaperimedia Oy siirtyi Talentumin omistukseen vuonna 2004.

Lehden palveluihin on vuodesta 1997 lähtien kuulunut sijoitusaiheinen AP Areena -keskustelupalsta. Se on tullut tunnetuksi vilkkaasta ja värikkäästä keskustelustaan, joka on johtanut muun muassa kunnianloukkaussyytteisiin palstan kirjoittajia vastaan.

Arvopaperi-lehden logo

Arvokasta tietoa säästäjille ja sytykkeitä sijoittajille

Arvopaperi on Suomen ainoa sijoittamisen erikoismedia, joka palvelee kaikkia sijoittajia ja säästäjiä. Palvelukokonaisuuteen sisältyy kerran kuukaudessa ilmestyvä painettu lehti, Arvopaperi Online -verkkopalvelu sekä erilaiset sijoittajatapahtumat.

Sijoittamisen erikoislehti tarjoaa joka kuukausi puolueetonta tietoa kaikille sijoittajille. Se tuo järkeä rahankäyttöön, ja kertoo mihin nyt kannattaa sijoittaa ja mihin ei. Lehti analysoi osakkeet, sijoitusrahastot, eläkevakuutukset ja niiden ehdot sekä vapaa-ajan sijoituskohteet.

Lehden tilaajana saat kaiken tämän:

  • Kuukauden osake - ajankohtainen juttu yrityksestä ja sen näkymistä
  • Tuottovertailuja
  • Analyysejä ja tulosennusteita
  • Kiinnostavia henkilöhaastatteluja
  • Sijoittajagurujen vinkkejä
  • Terävää taustatietoa
  • 4 Arvoasunto-lehteä
  • Sijoitusoppaan syksyllä

Arvopaperi.fi-verkkosivusto tarjoaa sijoittamiseen liittyviä uutisia niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Sivuston keskeistä sisältöä ovat osakkeet, sijoitusrahastot, korot, johdannaiset, sijoitusasunnot, raaka-aineet, taide ja keräilykohteet, sijoittajien henkilökuvat sekä sijoittamiseen liittyvät ilmiöt.

Kenelle?

Säästäjille ja sijoittajille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Eljas Repo

Ensimmäinen numero

1981

Levikki

22 916 (LT 2012)

Lukijamäärä

85 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

81 % mieslukijoita, 19 % naislukijoita

Irtonumero

12,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0782-6060

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram