T3

T3 on maailman paras gadget-lehti. Sen jokainen numero on täynnä uusimpia tekniikkauutisia ja -analyysejä, gadgettien ja vempaimien arvosteluja, älykkäitä artikkeleja ja osto-oppaita.

Lehti keskittyy korkealaatuiseen kuluttajaelektroniikkaan ja lifestyle-teknologiaan. Joka numerossa esitellään yli 500 tuotetta tableteista älypuhelimiin, digikameroista televisioihin, kannettavista tietokoneista mediasoittimiin ja pelikonsoleihin. Uusimmista iPhoneista Samsungin Galaxyyn ja HTC:n Sensationiin.

T3-lehti tilattavissa nyt Suomeen painettuna lehtenä kotiovelle kannettuna, sovelluksella toimivana digilehtenä tai yhdistelmätilauksena!

T3-lehden logo

T3 on brittiläinen teknologialehti, joka on erikoistunut gadgetteihin, vempaimiin, vehkeisiin, vekottimiin ja muuhun teknologiaan. Alunperin lehden nimi oli Tomorrow's Technology Today (suom. "Eilisen teknologiaa tänään"), mutta nykyään siihen viitataan yksinomaan T3-nimellä.

T3:a julkaistaan ympäri maailmaa ja se ilmestyy lokalisoituna versiona yli 20 maassa, mukaan lukien Australia, Kiina, Tsekki, Tanska, Kreikka, Indonesia, Italia, Puola, Portugali, Venäjä, Saudi-Arabia, Thaimaa, Turkki, Ukraina ja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Useimmat syndikoidut versiot ovat yhdistelmä Britannian painoksesta ja paikallisen toimituksen tuottamasta sisällöstä.

Tekniikka kehittyy ja muuttaa maailmaa

Tekniikka etenee nopeassa tahdissa ja tapamme elää muuttuu päivä päivältä - miten matkustamme, miten viihdytämme itseämme, miten laitamme ruokaa ja miten turvaamme kotimme. Raikkaasti uudistunut T3 on nyt isompi kuin koskaan – se on lehti, joka pitää sinut ajan tasalla viimeisimmässä kehityksessä tuomalla eksklusiiviset uutiset, arvostelut, syvälliset artikkelit ja asiantuntijoiden ostajan oppaat saatavillesi.

T3:n toimittajat suhtautuvat gadgetteihin yhtä intohimoisesti kuin sinäkin ja tämä intohimo heijastuu lehden kaikki teknologian osa-alueet kattavissa oivaltavissa artikkeleissa. Hype-osiossa pääset lukemaan huippuluokan lanseerauksista – uudesta teknologiasta, jossa todellakin on vau-efektiä.

Kuukausittainen Agenda suosittelee seitsemää seikkailua, joille voit lähteä teknologian mukana – kaikkea mahdollista extreme-urheilun GoPro-kuvaamisesta jetpack-rakettirepulla lentämiseen.

Select-osiossa arvostellaan uusimmat ja parhaat uudet tuotteet laitteistoista peleihin ja sovelluksiin. Elite on täydellinen opas tekniikan ostajalle – ensimmäinen yhteyspisteesi, kun olet hankkimassa jotain uutta itsellesi tai kotiisi.

Tilaaminen

T3-lehti on tilattavissa Suomeen painettuna lehtenä, digitaalisena lehtenä tai yhdistelmätilauksena, joka sisältää sekä painetun että digilehden.

Näin tilaat lehden suoraan kustantajan verkkokaupasta:

  1. Siirry kauppaan klikkaamalla katso tarjous -nappulaa.
  2. Valitse printti-, digi- tai yhdistelmätilaus.
  3. Valitse toimitusalueeksi Eurooppa.
  4. Valitse neljästi vuodessa laskutettava kestotilaus (continuous) tai vuoden määräaikaistilaus.
  5. Siirry kassalle maksamaan tilaus.

Kestotilauksen voi maksaa SSL-suojatun yhteyden kautta Visa- ja MasterCard-luottokorteilla, joiden verkkomaksut on aktivoitu ja vuoden määräaikaistilauksen lisäksi PayPalilla.

Tilauksesi alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Vuoden tilausjaksoon sisältyy 13 numeroa.

Painetut lehdet lähetetään Britanniasta ja toimitusajat riippuvat toimitusketjun varrella olevista palveluntarjoajista. Toimitukset muualle Eurooppaan kestävät yleensä 10-14 päivää.

Päätoimittajalta

Etsitpä sitten ostettavaa tai haluat vain lukea tekniikan uusimmista kehityksistä, on T3 olennaista luettavaa. Mottomme on "elämä on parempaa T3:n kanssa" ja me aidosti myös uskomme siihen.

Rob Carney, päätoimittaja

Katso myös:

Kenelle?

Tekniikan ja vempainten ystäville

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future plc

Päätoimittaja

Rob Carney

Ensimmäinen numero

syyskuussa 1996

Levikki

52 979 (printti+digi, ABC 2013)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1364-2642

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram