Fokus

Ruotsin suurimmasta uutislehdestä luet joka viikko mielenkiintoisimmat jutut, analyysit ja uutiset tärkeimmistä aiheista kulttuurin, tieteen, politiikan, talouden ja lifestylen aloilta.

Fokus-lehden tehtävä on uppoutua viikon uutisiin pintaa syvemmälle, antaa uusia näkökulmia asioihin sekä tarjota täydellisiä ja hyvin kuvitettuja taustoja päivän sosiaalisiin ilmiöihin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Tidningen Fokus logo

Fokus on ruotsalainen uutisviikkolehti, jonka ovat perustaneet Martin Ahlquist, Martin Ådahl, Lars Grafström ja Karin Pettersson vuonna 2005. Lehti pyrkii olemaan ruotsalainen vaihtoehto vakiintuneille kansainvälisille viikkolehdille, kuten TIME Magazine, Newsweek ja The Economist. Lehti kuvailee itseään poliittisesti sitoutumattomaksi. Sen pääomistaja on Ax:son Johnsonin perhe.

Fokus on voittanut useita journalistipalkintoja. Vuonna 2013 se valittiin Ruotsissa vuoden aikakauslehdeksi seuraavin perustein: "Aikakauslehti, jonka intohimo on tehdä lukijoistaan älykkäämpiä heidän huomaamattaan". Lehden politiikan päätoimittaja Torbjörn Nilsson on voittanut Ruotsin vuoden journalistipalkinnon vuosina 2006 ja 2012.

Lehti julkaisee vuosittain kaksi ranking-listausta: 100 Ruotsin vaikutusvaltaisinta (Sveriges 100 mäktigaste) ja Bäst att bo. Lehden päätoimittajana on toiminut vuodesta 2016 lähtien Johan Hakelius. Häntä edelsivät tehtävässä Martin Ahlquist (2009-2015) ja Karin Pettersson (2005-2009).

Uutisia ja analyysejä ruotsiksi

Fokus kaivaa esiin omia uutisia ja nostaa esiin mielenkiintoisia kysymyksiä. Se tarjoaa analyysejä, syventävää tietoa ja paljastuksia. Fokus kertoo joka viikko, mitkä ovat tärkeimpiä kysymyksiä juuri nyt.

Lehden aiheet käsittelevät kaikkia aiheita politiikasta talouteen sekä tieteestä kulttuurisuuntauksiin ja terveyteen. Siitä löydät tekstiä, kuvia ja henkilöitä, jotka kertovat mitä tapahtuu ja miksi – aina uudesta näkökulmasta.

Tilaaminen Suomeen

Fokus ei ole saatavilla irtonumeromyynnissä Suomessa, mutta se on tilattavissa myös Suomeen vuoden (41 numeroa), puolen vuoden (22 numeroa) tai kolmen kuukauden (12 numeroa) määräaikaisella tilausjaksolla. Lehden hinta on Ruotsin kruunuissa, joten tilauksen euromääräinen hinta voi vaihdella kurssista riippuen. Lehden ilmestymispäivät löydät täältä.

Lisätietoa lehdestä:

Kenelle?

Viikoittain uutisia seuraaville

Ilmestyy

41 numeroa/vuosi

Julkaisija

FPG Media AB

Päätoimittaja

Johan Hakelius

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

28 800 (TS-upplaga 2015)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

55 % mieslukijoita, 45 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1653-4670

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram