Båtnytt

Båtnytt on ruotsalainen venelehti moderneille veneihmisille. Se testaa kaikki kelluvat moottoriveneistä kajakkeihin ja purjeveneisiin ja vesiskoottereista wakeboardeihin – mitään kaihtamatta. Se testaa vuoden aikana enemmän veneitä kuin mikään toinen ruotsalainen julkaisu.

Lehden toimitus viettää paljon aikaa merellä ja kirjoittaa suurimman osan sisällöstä. Se kirjoittaa veneilykohteista, käytetyistä veneistä ja tekniikasta, sekä tarjoaa inspiroivia reportaaseja sinulle, joka kaipaat järvelle tai merelle. Se seuraa veneitä, teknologiaa ja moottoreita. Båtnytt on kuluttajajournalistinen lehti kaikille, jotka rakastavat veneilyä.

Huom! Tammikuusta 2019 lähtien Båtnytt ei enää ilmesty omana lehtenään, vaan se on yhdistetty Praktisk Båtägande -lehteen. Katso muut venelehdet tästä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Båtnytt-lehden logo

Båtnytt on ruotsalainen venelehti, joka käsittelee sekä purje- että moottoriveneitä. Lehti on ilmestynyt yli 50 vuotta ja sitä julkaisee Egmont Tidskrifter.

Båtnytt on lehti veneilijöiltä veneilijöille

Båtnytt on Ruotsin vanhin ja luetuin venelehti, joka menee aina vähän pidemmälle rikastuttaakseen lukijoiden veneilyä. Se keskittyy veneilyn iloon ja haluaa opastaa veneilijöitä saavuttamaan pieniä ja suuria kokemuksia, mutta toimia myös inspiraation lähteenä mitä tulee veneilyyn lähellä ja kaukana.

Lehden pääsisältöä ovat Ruotsin parhaiden venetoimittajien ja -valokuvaajien uusien ja vanhojen veneiden, moottoreiden ja varusteiden testit. Lisäksi se sisältää veneilykohteiden esittelyjä, tekniikkaa, tee itse -osion ja uutisia. Lehdessä on myös raportteja maailman venemessuilta, vinkkejä älykkäisiin hankintoihin, veneilypersoonien haastatteluja ja paljon muuta.

Båtnytt on venematkoihin inspiroiva lehti, joka tarjoaa vankkaa kuluttajajournalismia – veneilijöiltä veneilijöille.

Kenelle?

Moottori- ja purjeveneilijöille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Tidskrifter

Päätoimittaja

Max Carlgren

Ensimmäinen numero

1962

Lukijaprofiili

71 % mieslukijoita, 29 % naislukijoita

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste, 2017)

ISSN

0005-6308

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram