Båtnytt

Båtnytt on ruotsalainen venelehti moderneille veneihmisille. Se testaa kaikki kelluvat moottoriveneistä kajakkeihin ja purjeveneisiin ja vesiskoottereista wakeboardeihin – mitään kaihtamatta. Se testaa vuoden aikana enemmän veneitä kuin mikään toinen ruotsalainen julkaisu.

Lehden toimitus viettää paljon aikaa merellä ja kirjoittaa suurimman osan sisällöstä. Se kirjoittaa veneilykohteista, käytetyistä veneistä ja tekniikasta, sekä tarjoaa inspiroivia reportaaseja sinulle, joka kaipaat järvelle tai merelle. Se seuraa veneitä, teknologiaa ja moottoreita. Båtnytt on kuluttajajournalistinen lehti kaikille, jotka rakastavat veneilyä.

Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja se on kokonaan ruotsinkielinen. Nyt tilattavissa myös Suomeen vuoden tilausjaksolla!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Båtnytt-lehden logo

Båtnytt on ruotsalainen venelehti, joka käsittelee sekä purje- että moottoriveneitä. Lehti on ilmestynyt yli 50 vuotta ja sitä julkaisee Egmont Tidskrifter.

Veneilijöiltä veneilijöille

Båtnytt on Ruotsin vanhin ja luetuin venelehti, joka menee aina vähän pidemmälle rikastuttaakseen lukijoiden veneilyä. Se keskittyy veneilyn iloon ja haluaa opastaa veneilijöitä saavuttamaan pieniä ja suuria kokemuksia, mutta toimia myös inspiraation lähteenä mitä tulee veneilyyn lähellä ja kaukana.

Lehden pääsisältöä ovat Ruotsin parhaiden venetoimittajien ja -valokuvaajien uusien ja vanhojen veneiden, moottoreiden ja varusteiden testit. Lisäksi se sisältää veneilykohteiden esittelyjä, tekniikkaa, tee itse -osion ja uutisia. Lehdessä on myös raportteja maailman venemessuilta, vinkkejä älykkäisiin hankintoihin, veneilypersoonien haastatteluja ja paljon muuta. Båtnytt on venematkoihin inspiroiva lehti, joka tarjoaa vankkaa kuluttajajournalismia – veneilijöiltä veneilijöille.

Livetombord.se

Livetombord.se on Båtnytt-, Praktiskt Båtägande- ja Vi Båtägare -lehtien yhteistyösivusto, joka tarjoaa inspiraatioita, uutisia ja arkistomateriaalia Ruotsin kolmelta myydyimmältä venelehdeltä. Voit myös mainostaa, ostaa ja myydä veneitä ja veneilytarvikkeita sivustolla ilmaiseksi.

Rakastatpa sitten valkoisia purjeita tai V8:n jylinää, on livetombord.se sivusto juuri sinulle. Uusia ja käytettyjä veneitä, purje- ja moottoriveneitä – sieltä löydät ne kaikki!

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Moottori- ja purjeveneilijöille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Tidskrifter

Päätoimittaja

Max Carlgren

Ensimmäinen numero

1962

Lukijaprofiili

71 % mieslukijoita, 29 % naislukijoita

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste, 2017)

ISSN

0005-6308

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram