Your Dog

Britannian myydyin ja rakastetuin koiralehti Your Dog on pakollista luettavaa kaikille koiraihmisille.

Lehden joka numero on täynnä tietoa, jonka tarvitset pitääksesi koirasi onnellisena, terveenä ja vireänä. Asiantuntijoiden vastauksia kysymyksiin koulutuksesta, terveydestä, hoidosta, ravinnosta ja roduista. Rotuesittelyjä, koiran hankintaoppaita, viihdettä, informatiivista ja tunteellista sisältöä, koirien kuvagaleriioita sekä tuoreimmat uutiset koirien maailmasta.

Your Dog on tilattavissa Suomeen vuoden (12 numeroa) määräaikaistilauksena. Toimitus on ilmainen!

Kuvaus

Your Dog lehti

Your Dog on Britannian myydyin ja rakastetuin kuukausittain ilmestyvä koiralehti. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1995 lähtien ja sitä julkaisee BPG Media. Your Dogin sisarlehti on kissalehti Your Cat.

Your Dog on olennainen lehti kaikille koirien ystäville. Jokainen numero on täynnä tarvitsemaasi tietoa pitääksesi koirasi onnellisena, terveenä ja viihdytettynä. Dog Answers -osiossa lehden asiantuntijapaneeli vastaa kysymyksiisi koulutuksesta, terveydestä, käyttäytymisestä, hoidosta, ruokinnasta, roduista ja lakiasioista.

Lehti sisältää myös rotuprofiileja, ohjeita pennun hankintaan, viihdettä, koirien kuvia, koiramaailman tuoreimmat uutiset, ilmaisia kylkiäisiä, kilpailuja ja paljon paljon muuta.

Your Dog -lehti on täynnä käytännöllisiä vinkkejä, yleisten koiraongelmien torjuntaa, how to -artikkeleja koulutuksesta ja yleisestä koiranhoidosta sekä tietoa uusimmista koiratarvikkeista.

Lehteä voi seurata painetun lehden ohessa sen verkkosivuilla, josta löytyy muun muassa tietoa eri koiraroduista ja koiran hankinnasta, neuvoja sekä suosittu Your Dog -blogi. Lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa (282 000 tykkäystä) ja Twitterissä (34 000 seuraajaa).

Your Dog ei ole saatavilla Suomesta irtonumerona, mutta sen voi tilata suoraan kotiin kanettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 12 numeroa. Automaattisesti päättyvä määräaikaistilaus on myös hyvä lahjaidea englanninkielentaitoiselle koiraihmiselle!

Lisätiedot

Kenelle?

Koirien omistajille ja muille koiraihmisille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

BPG Media

Päätoimittaja

Sarah Wright

Ensimmäinen numero

1995

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

3,70 £ (ei irtonumeromyynnissä Suomessa)

ISSN

13557386

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram