Your Cat

Britannian myydyin kissalehti Your Cat on pakollinen lehti kaikille kissojen omistajille ja niitä rakastaville.

Lehden jokainen numero on täynnä tietoa, joka pitää kissasi onnellisena, turvassa ja terveenä. Se tarjoaa asiantuntijoiden ohjeita ja vastauksia lukijoiden kysymyksiin kissojen terveydestä, käyttäytymisestä, hoidosta, ravitsemuksesta, lääkinnästä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Lisäksi lehti sisältää oman osion kissanpennuille, lukijoiden tarinoille, ihania kissakuvia sekä rotutietoa ja vinkkejä oman kissan valintaan.

Tilaa Your Cat -lehti nyt kampanjahintaan kotiisi toimitettuna. Toimitus on ilmainen!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Your Cat lehti

Your Cat on Britannian myydyin kissalehti. Kuukausittain ilmestyvä lehti on perustettu vuonna 1994 ja se on suunnattu kaikenikäisille kissaihmisille.

Lehti palvelee kissanomistajia, jotka haluavat saada lisää tietoa kaikesta lemmikkinsä huolehtimiseen liittyvästä – ja onpa mukana paljon viihdyttäviä ominaisuuksiakin. Asiantuntijat antavat tietoa terveyteen ja käyttäytymiseen liittyvistä kysymyksistä ja neuvovat kissojen hyvinvointiasioissa. Lukijat voivat lähettää kysymyksiään kaikesta kissoihin liittyvästä turkinhoidosta ravitsemukseen ja kissaystävällisestä puutarhanhoidosta rakkaan lemmikin poismenon tuomaan suruun – tämä kaikki löytyy lehden Catcare-osiosta. Ostajan oppaat tarjoavat arvokasta tietoa parhaista harjoista raapimispuihin ja lehdessä on lisäksi runsaasti kilpailuja ja kivoja kylkiäisiä.

Your Cat kattaa nautinnon omistaa kissa, paljon kuvia kissoista, tosielämän artikkeleja, huippukirjoittajien fiktiivisiä lyhytnovelleja sekä lukijoiden omia kissatarinoita. Myös julkisuudesta tutut henkilöt kertovat kissoista elämässään ja pääset tapaamaan myös kuuluisia kissoja. Lukijat voivat olla vuorovaikutuksessa lehden toimituksen kanssa paitsi painetun lehden kautta, myös netissä lehden keskustelufoorumilla, Facebook-sivulla (153 201 tykkäystä), Your Cat -blogissa ja Twitterissä (19 800 seuraajaa).

Rotusivut antavat lukijoille selvän käsityksen, millaista on jakaa koti rotukissan kanssa. Joka kuukausi lehdessä esitellään kaksi eri kissarotua, keskustellaan kasvattajien kanssa ja esitellään huippuyksilöitä erinomaisten valokuvien kera. Joten jos olet valitsemassa uutta kissanpentua, saat lehdestä korvaamatonta tietoa eri kissaroduista. Your Kitten -osiosta on hyötyä pennun omistajille olipa kyseessä sitten rotukissa tai maatiaiskissa. Osio tarjoaa paljon käytännön neuvoja uuden tulokkaan hoidosta läpi hänen ensimmäisen vuotensa.

Monet lukijat tukevat eläinten hyväntekeväisyysjärjestöjä ja lehden Charity-osio pitää heidät ajan tasalla pienten ja suurten hyväntekeväisyysjärjestöjen uutisista, toivomuksista ja sekä tietysti myös sydäntä lämmittävistä tarinoista kissojen pelastumisista ja päätymisestä hyviin ja rakastaviin koteihin.

Your Cat -lehti ei ole irtonumeromyynnissä Suomessa, mutta se on tilattavissa Suomeen koko vuoden automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Tilausjakso sisältää kaikki 12 numeroa ja se on mahdollista tilata myös lahjaksi. Toimitus on aina ilmainen!

Kuva: Your Cat -lehden Facebook-sivu

Lisätiedot

Kenelle?

Kissojen omistajille

Ilmestyy

Kuukausittain, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

BPG Media

Päätoimittaja

Chloë Holland

Ensimmäinen numero

1994

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

3,35 £ (ei irtonumeromyynnissä Suomessa)

ISSN

1353260X

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram