Vogue Bambini

Vogue Bambini eli "Lasten Vogue" on kansainvälinen ja kaksikielinen (englanti/italia) aikakauslehti, joka seuraa lasten viimeisintä muotia.

Se on kansainvälinen lifestyle- ja muotilehti, joka tarjoaa muotikuvauksia maailman johtavilta muoti- ja designvalokuvaajilta. Lehti ei käsittele vain muotia, vaan myös lasten kasvatusta, vanhemmuutta ja muita lapsiin liittyviä aiheita. Täydellinen lehti siis muotitietoisille vanhemmille!

Vogue Bambini ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja se on nyt tilattavissa myös Suomeen kaikkialla mukana kulkevana ja kaikilla laitteilla toimivana digilehtenä!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Vogue Bambini (suom. "Lasten Vogue") on vuonna 1973 perustettu italialainen lehti, joka esittelee viimeisintä lasten muotia. Lehti on kokonaisuudessaan kaksikielinen (italia/englanti) ja se ilmestyy joka toinen kuukausi kaikilla suurimmilla markkinoilla, mukaan lukien Eurooppa, Venäjä, Yhdysvallat, Japani, Lähi-itä ja Latinalainen Amerikka. Noin puolet lehden myynnistä tulee Italian ulkopuolelta. Lehden päätoimittaja on Enrica Ponzellini.

Ainoa kansainvälinen lasten muotilehti

Vogue Bambini on ainoa kansainvälinen muoti- ja lifestyle-lehti, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan lasten maailmasta. Lehti sisältää muotikuvauksia parhailta muoti-, taide- ja design-valokuvaajilta, kuten Michel Comte, Michael Baumgarten ja Michal Pudelka. Sen jutut eivät käsittele pelkästään muotia, vaan myös vanhemmuutta, lasten kasvatusta, asusteita ja muita lapsiin liittyviä aiheita.

Lehden taiteellinen johtaja on Luca Stoppini, joka työskentelee useille aikakauslehdille, mukaan lukien Vogue Italialle. Hän vastaa lehden leikkisistä ja näsäviisaistakin grafiikoista.

Vogue Bambini osallistuu vuoden aikana useisiin kansainvälisille messuille ja muihin tapahtumiin, mukaan lukien Micam ja Homi Milanossa, Pitti Bimbo Firenzessä, Playtime Pariisissa, Children's Club New Yorkissa, Ciff Kööpenhaminassa, Cpm Collection Premiere Moskovassa sekä moniin muihin.

Lehti jaetaan saman kustantajan (Condé Nast) Vanity Fair -lehden liitteenä kahdesti vuodessa, toukokuussa ja marraskuussa.

Kenelle?

Lasten muotia seuraaville vanhemmille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Condé Nast Publications

Päätoimittaja

Enrica Ponzellini

Ensimmäinen numero

1973

Lukijamäärä

150 000 (kokonaistavoittavuus, kaikki alustat)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1120-7787

Maa

Italia

Kieli

italia/englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram