Skydive the Mag

Skydive the Mag on British Parachute Associationin virallinen julkaisu, jota pidetään laajasti kirkkaimpana ja parhaana laskuvarjohyppäyksen aikakauslehtenä maailmassa.

Kannesta kanteen raikas lehti tarjoaa tuoreimpia uutisia, tapahtumia sekä informatiivisia artikkeleja ja maanläheisiä vinkkejä alan parhailta asiantuntijoilta.

Skydive the Mag tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 6 numeroa!

Kuvaus

Skydive the Mag

Skydive the Mag on Britannian Laskuvarjoyhdistyksen (British Parachute Association, BPA) virallinen lehti, jota pidetään johtavana laskuvarjohyppäyksen erikoisjulkaisuna maailmanlaajuisesti. Se lähetetään kaikille yhdistyksen jäsenille kuusi kertaa vuodessa ja lisäksi sillä on iso kansainvälinen tilaajakunta.

Skydive the Mag -lehteä pidetään kansainvälisen laskuvarjohyppäyksen arvovaltaisena äänenä. Se kattaa kaikki laskuvarjohyppyyn liittyvät kysymykset ja tarjoaa voimakasta tietoa tästä upeasta lajista. Lukijakyselyiden mukaan yli 90 prosenttia sen lukijoista on tyytyväinen lehteen.

Lehden päätoimittaja on Liz Ashley, joka tunnetaan korkealaatuisesta toimituksellisesta otteestaan ja henkilökohtaisesta menestyksestään laskuvarjourheilussa. Hän on toiminut ohjaajana ja kouluttajana jo lähes vuosikymmenen ajan.

"Skydive the Mag vangitsee brittiläisen laskuvarjourheilun sielun. Se on jotain, joka on vallannut elämäni siitä lähtien, kun aloitin hyppäämisen 18-vuotiaana. Yli 2 000 hypyn jälkeen rakastan toimittamisen mukanaan tuomaa osallistumista kaikkiin tämän lajin osa-alueisiin. Tulos on enemmän kuin aikakauslehti, se on ikkuna urheiluun, joka muuttaa elämäsi."

-Liz Ashley, päätoimittaja

Lehden vakiosisältöä ovat:

 • Laskuvarjourheilu, tapahtumat ja yhdistyksen uutiset
 • Koulutukselliset artikkelit maailman parhailta laskuvarjourheilijoilta
 • Kansalliset ja kansainväliset ennätykset
 • Specific Club Zone, jossa uutisia ja valokuvia
 • Progression Zone, Safety Zone ja Puzzle

Lehden sisarjulkaisuja ovat vuosittain ilmestyvä Starter Mag, joka annetaan ensimmäistä kertaa hyppääville, sekä joulukuun numeron mukana jaettava BPA Skydiving calendar.

Avaintietoja

 • 6 500 painos/numero (6 kertaa vuodessa)
 • Jaetaan yli 5 000 laskuvarjohyppääjälle Britanniassa
 • Kansainvälinen lukijakunta 800-1 000 henkilöä
 • British Parachute Associationin virallinen lehti
 • Paljon käytetty tiedonlähde
 • Luetaan kannesta kanteen

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Laskuvarjohypyn harrastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

British Parachute Association Ltd

Päätoimittaja

Liz Ashley

Ensimmäinen numero

1964

Levikki

6 500

Lukijaprofiili

82 % mieslukijoita, 18 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram