Sankari

Sankari oli vuosina 2015–2018 ilmestynyt 8–12-vuotiaille pojille ja tytöille suunnattu pelilehti.

Lehti sisälsi mielenkiintoista ja innostavaa luettavaa videopeleistä, lautapeleistä, leluista ja elokuvista.

Lisäksi Sankari tarjosi runsaasti muuta mukavaa tekemistä, kuten askartelua, puuhatehtäviä ja kaksipuolisen julisteen.

Lehteä kustansi H-Town ja sitä kirjoittivat Pelaaja-lehden kirjoittajat.

Sankari-lehteä ilmestyi vain 18 numeroa ennen lakkauttamista.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Sankari on 8-12 -vuotiaille pojille ja tytöille suunnattu pelilehti. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä käsitellään ajankohtaisia peleihin ja pelaamiseen liittyviä asioita ja ilmiöitä.

Viihdettä ja innostavaa lukemista

Monet lapset pelaavat ja Sankari tarjoaa huippuviihdettä juuri peleistä kiinnostuneille lapsille. Sekä tytöille että pojille sopiva lehti on kiva tapa saada lapsi innostumaan lukemisesta.

Sankaria tehdään varta vasten lapsille ja suurin osa sen lukijoista on alakouluikäisiä. Lehden jutut koostuvat pinnalla olevista ilmiöistä, kuten videopeleistä, lautapeleistä, leluista ja elokuvista. Jutut kirjoitetaan iloisella ja hauskalla asenteella.

Lehti tarjoaa lapsille mahdollisuuden lukea ja oppia niin vanhoista lemppareista kuin parhaista uutuuksistakin. Lehdessä seikkailevat monet lapsille tutut hahmot, kuten Disney Infinity, Lego Avengers, Minecraft, Star Wars, Naruto, Digimon ja Pokémon.

Lisäksi lehden joka numerossa on runsaasti viihteellistä tekemistä, kuten kivoja askartelutehtäviä, innostavia ongelmanratkaisutehtäviä, julisteita sekä muuta kivaa ja aktiivista puuhastelua.

Lapsille sopiva lehti

Pelaaja-lehteä kustantava H-Town Oy toi markkinoille uuden lapsille suunnatun pelilehden joulukuussa 2015.

Ensimmäisessä 52-sivuisessa numerossa tutustuttiin muun muassa uusimpaan Tähtien Sota -elokuvaan sekä siihen liittyviin peleihin, dinosaurus-lautapapeliin, säänkestäviin kauko-ohjattaviin ja Minecraftin joulukoristeluihin. Jokaisen numeron mukana tulee myös kaksipuolinen juliste.

Suomessa ei ole tällä hetkellä nuoremmille soveltuvaa pelilehteä, vaikka useimmat lapset pelaavat. Halusimme tehdä siksi hauskan ja kuvapainotteisen lehden. Sankari irtautuu täysin pelilehtien tyypillisestä, vanhemmille teineille ja nuorille aikuisille suunnatusta tyylistä. Valitsimme Sankari-nimen, koska se kertoo pelien innostavasta voimasta. Peleissä sankari ei tarkoita vain soturia, vaan sankari voi olla upeita Minecraft-rakennelmia kehittävä nuori arkkitehti tai moninpelissä kaveria auttava opastaja. Sankari voi olla tyttö tai poika, sillä peliharrastus ei ole kiinni sukupuolesta.

Näin lehden päätoimittaja Janne Pyykkönen kuvaili Pelaajalehti.comissa.

Sankarissa keskitytään vain lapsille soveltuviin peleihin. Ensimmäinen numero oli saatavilla vain irtonumeromyynnissä, mutta nyt lehden voi tilata suoraan kotiin! Se on erinomainen lahja pelaamisesta tykkääville lapsille. Saatavilla vuoden (5 numeroa) kesto- tai määräaikaistilauksena.

Kenelle?

Pelaamisesta kiinnostuneet 8-12 -vuotiaat pojat ja tytöt

Ilmestyy

5 numeroa vuodessa

Julkaisija

H-Town Oy

Päätoimittaja

Janne Pyykkönen

Ensimmäinen numero

2015

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

7,90 €

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram