SFX Magazine

SFX on sci-fi-, fantasia- ja kauhulehtien markkinajohtaja, joka kattaa genren viihteen sen kaikissa muodoissa: tv, elokuvat, sarjakuvat, kirjat, pelit, keräily ja muut. Nokkela, innostava, luotettava ja riippumaton SFX on nörttiyhteisön sydän, joka tekee lukijoistaan sankareita juhlistamalla sci-fin ja fantasian parasta antia ainutlaatuisella tyylillään ja sävyllään.

Lehti tarjoaa uutisia, artikkeleja, eksklusiivisia Q&A-palstoja, tarinoita kulissien takaa, tähtien henkilökuvia ja paljon muuta.

SFX tilattavissa nyt Suomeen kotiin kannettuna. Määräaikainen tilaus sisältää 13 numeroa.

Katso SFX Magazine-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

SFX Magazine logo

SFX Magazine eli SFX on brittiläinen aikakauslehti, joka käsittelee science fictionia ja fantasiaa. Lehden nimessä oleva SF tarkoittaa science fictionia, mutta X:llä ei ole nimessä erityistä merkitystä.

Vuonna 1995 perustettua SFX-lehteä julkaisee Future plc ja se ilmestyy kuukausittain. Lehti kattaa sci-fin, fantasian ja kauhun kaikissa medioissa: elokuvissa, televisiossa, videopeleissä, sarjakuvissa ja kirjallisuudessa.

Lehden ensimmäinen päätoimittaja oli Matt Bielby. Häntä seurasi Dave Golder, joka jätti lehden 2005, mutta palasi myöhemmin takaisin online-toimittajaksi. Golderin tehtävässä korvasi David Bradley, joka oli tehtävässä yhdeksän vuoden ajan, kunnes luovutti tehtävät Richard Edwardsille. Muita toimittajia ovat muun muassa Nick Setchfield ja Ian Berriman.

Lehdessä oli aiemmin David Langfordin kolumni, jota julkaistiin ensimmäisestä numerosta aina 274:een numeroon saakka. Muita kirjoittajia ovat olleet muun muassa Simon Pegg, Mark Millari, Paul Cornell, JAyne Nelson ja Bonnie Burton. SFX:stä ilmestyy säännöllisesti erikoisnumeroita.

Huhtikuussa 2013 European Science Fiction Convention nimesi SFX-aikakauslehden Hall of Fame -kategoriaan.

Lehden verkkosivuilla (sfx.co.uk) julkaistiin aiemmin uutisia, arvosteluja ja kilpailuja. Lisäksi sivustolla oli lukijoiden blogeja ja keskustelufoorumi. Nykyään sivut ohjautuvat GamesRadarin sivuille, josta löytyy julkaisija Future plc:n tuottamaa sci-fi -sisältöä.

Maailman paras scifi-lehti

SFX tituleeraa itseään maailman parhaaksi sci-fi -lehdeksi, eikä väite varmasti ole kaukana totuudesta.

SFX Magazine on fantastinen julkaisu, joka kattaa kaiken, mitä kunnon sci-fi -nörtti voisi tarvita. Se tuo lukijoilleen tuoreimmat uutiset ja huhut science fictionin maailmasta kattaen kaikki tulevat julkaisut Prometheusista China Miévillen uusimpiin teoksiin. Lisäksi lehti arvio ja arvostelee uusimmat elokuvat, DVD- ja Blu-Ray -julkaisut, kirjat, sarjakuvat, pelit ja keräilyesineet, esittelee tulevat tapahtumat ja kattaa sci-fi -kirjaklassikot.

Tilaamalla SFX-lehden nyt saat uutisia, artikkeleja, haastatteluja, tarinoita kulissien takaa, tähtien profiileja, tv:n jakso-oppaita ja arvosteluja joka numerossa. Nämä kaikki tekevät siitä yhden johtavista ja myydyimmistä sci-fi- ja fantasialehdistä.

Päätoimittajan sana

"Vuodesta 1995 on SFX toimittanut hienoimmat uutiset, artikkelit ja arvostelut maailman science fictionista ja fatasiasta. Se kattaa kaiken Doctor Whosta Avengersiin, galakseilta kaukana kaukana jossain Keski-Maahan rakastatpa sitten elokuvia, televisiota, kirjoja, sarjakuvia tai videopelejä. Tilaa nyt ja saat tietää, miksi olemme olleet maailman paras sci-fi- ja fantasialehti jo yli 20 vuoden ajan."

Richard Edwards, päätoimittaja

Katso myös

Kenelle?

Sci-fin ja fantasian ystäville

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future Publishing Ltd

Päätoimittaja

Richard Edwards

Ensimmäinen numero

toukokuussa 1995

Levikki

25 835 (ABC 2013-2014)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

9,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1749-6969

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram