Reminisce

Reminisce on Yhdysvaltain suosituin ja myydyin nostalgialehti, joka tuo takaisin vanhat hyvät ajat 1930-luvulta 1970-luvun alkuun asti.

Lehti sisältää aitoja ja sydämellisiä tarinoita, jotka kaikki ovat lukijoiden kirjoittamia muisteloita. Yli 20-vuotias lehti julkaisee lukijoiden lähettämiä musta-valkokuvia ja nostalgisia tarinoita, jotka tuovat hymyn, naurun ja kosketuksen kyyneleet monen lukijan kasvoille.

Reminisce-lehteä julkaisee sama kustantaja kuin Valittujen Paloja, ja se ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Tilaa ainutlaatuinen ja aito nostalgialehti nyt kampanjahintaan!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Reminisce lehti logo

Reminisce on Pohjois-Amerikan myydyin nostalgialehti, joka "tuo takaisin vanhat hyvät ajat" 1930-, 40-, 50-, 60- ja 70-luvut. Lehden vaihtelevat, aidot ja sydämelliset tarinat ovat lähinnä lukijoiden kirjoittamia, ei ammattilaisten, mikä tekee Reminisce-lehdestä ainutlaatuisen.

Vanhoja kuvia, muisteloita ja nostalgiaa

Reminisce juhlii yli 20 vuotista taivaltaan jakamalla lukijoiden lähettämiä vintage-valokuvia ja nostalgisia tarinoita, jotka juhlistavat amerikkalaista elämää.

Lehden jokainen numero on täynnä vanhoja musta-valkokuvia ja ensimmäisiä väridioja. Useimmat kuvat ovat lukijoiden perhealbumeista ja ullakoilta. Mukavat kokopitkät muistot tuovat hymyn, naurun ja jopa kosketuksen kyyneleet kaikenikäisten lukijoiden kasvoille.

Muistot käsittelevät monenlaisia aiheita: peruskiven muurauksia ja jäätelöbaareja, ulkohuusseja ja vanhan ajan parannuskeinoja, T-Fordeja ja 50-luvun "evällisiä" autoja, ensimmäisiä radio- ja TV-ohjelmia, 1930-luvun Suuresta lamasta selviytymistä, toista maailmansotaa, muotivillityksiä ja vanhojen aikojen hintoja. Todellisia väristyksiä tarjoavat jonkun lukijan kirjoittamat muistelot, kun näet ja muistat jonkun pitkään unohduksissa olleen esineen tai asian ja koet: "Hei! Minä muistan tuon!"

Reminiscen verkkosivuilla voit tutustua lehteen tarkemmin ja lukea valikoituja lehdessä julkaistuja artikkeleja 1900-luvun alusta 1980-alkuun saakka. Lehdellä on omat sivut myös Facebookissa.

Reminisce on tilattavissa kaikilla laitteilla ja alustoilla luettavana digilehtenä.

Lisätiedot

Kenelle?

Nostalgiannälkäisille

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

The Reader's Digest Association

Päätoimittaja

Liz Vaccariello

Ensimmäinen numero

1991

Levikki

872 210 (AAM 2013)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1057-2368

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram