Reminisce

Reminisce oli Yhdysvaltain suosituin ja myydyin nostalgialehti, joka toi takaisin vanhoja hyviä aikoja 1930-luvulta 1970-luvun alkuun asti.

Lehti sisälsi aitoja ja sydämellisiä tarinoita, jotka kaikki olivat lukijoiden itse kirjoittamia muisteloita. Lehti julkaisi lukijoiden lähettämiä musta-valkovalokuvia ja nostalgisia tarinoita, jotka toivat  hymyn, naurun ja kosketuksen kyyneleet monen lukijan kasvoille.

Reminisce-lehteä julkaisi sama kustantaja kuin Valittuja Paloja, ja se ilmestyi 7 kertaa vuodessa. Lehden viimeiseksi numeroksi jäi joulukuun 2022/tammikuun 2023 numero.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Reminisce on Pohjois-Amerikan myydyin nostalgialehti, joka "tuo takaisin vanhat hyvät ajat" 1930-, 40-, 50-, 60- ja 70-luvut. Lehden vaihtelevat, aidot ja sydämelliset tarinat ovat lähinnä lukijoiden kirjoittamia, eivät ammattilaisten, mikä tekee Reminisce-lehdestä ainutlaatuisen.

Vanhoja kuvia, muisteloita ja nostalgiaa

Reminisce juhlii yli 20 vuotista taivaltaan jakamalla lukijoiden lähettämiä vintage-valokuvia ja nostalgisia tarinoita, jotka juhlistavat amerikkalaista elämää.

Lehden jokainen numero on täynnä vanhoja musta-valkokuvia ja ensimmäisiä väridioja. Useimmat kuvat ovat lukijoiden perhealbumeista ja ullakoilta. Mukavat kokopitkät muistot tuovat hymyn, naurun ja jopa kosketuksen kyyneleet kaikenikäisten lukijoiden kasvoille.

Muistot käsittelevät monenlaisia aiheita: peruskiven muurauksia ja jäätelöbaareja, ulkohuusseja ja vanhan ajan parannuskeinoja, T-Fordeja ja 50-luvun "evällisiä" autoja, ensimmäisiä radio- ja TV-ohjelmia, 1930-luvun Suuresta lamasta selviytymistä, toista maailmansotaa, muotivillityksiä ja vanhojen aikojen hintoja. Todellisia väristyksiä tarjoavat jonkun lukijan kirjoittamat muistelot, kun näet ja muistat jonkun pitkään unohduksissa olleen esineen tai asian ja koet: "Hei! Minä muistan tuon!"

Reminiscen verkkosivuilla voit tutustua lehteen tarkemmin ja lukea valikoituja lehdessä julkaistuja artikkeleja 1900-luvun alusta 1980-alkuun saakka. Lehdellä on omat sivut myös Facebookissa.

Reminisce on tilattavissa kaikilla laitteilla ja alustoilla luettavana digilehtenä.

Kenelle?

Nostalgiannälkäisille

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

The Reader's Digest Association

Päätoimittaja

Liz Vaccariello

Ensimmäinen numero

1991

Levikki

872 210 (AAM 2013)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1057-2368

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram