Simply Knitting

Simply Knitting on Englannin rakastetuin ja myydyin neulontalehti. Oletpa sitten aloittelija tai harrastanut neulontaa jo vuosia, löydät lehden jokaisesta noin 100-sivuisesta numerosta runsaasti kauniita ja jännittäviä neulontamalleja, nopeita ja helppoja lahjaideoita sekä Alan Dartin ohjeita neulottaviin leluihin.

Joka numero on täynnä lukijoiden tarinoita, neulontauutisia, suunnittelijoiden haastatteluja ja upeita tuotepoimintoja, jotka ovat pakollista luettavaa kaikille neulonnan harrastajille. Lisäksi joka numeron mukana tulee ilmainen lahja!

Simply Knitting -lehden vuoden tilausjakso sisältää 13 runsasta numeroa. Tilaa nyt kätevänä digilehtenä!

Tilaa Simply Knitting neulontalehti

Simply Knitting on Englannin suosituin ja rakastetuin neulontalehti. Sen joka numero on täynnä luovia ideoita ja lehti tarjoaa iloa jokaiselle lukijalle heidän neulontataidoistaan riippumatta. Lehden sivuilta löydät upean valikoiman malleja, kuten tyylikkäitä vaatteita koko perheelle, luovia neuleita kotiin, muodikkaita asusteita käytettäväksi, nopeita ja helppoja lahjaideoita sekä vastustamattomia neulottavia lelumalleja lehden tähtisuunnittelija Alan Dartilta.

Upeiden mallien lisäksi joka numero sisältää helposti seurattavia teknisiä ohjeita, nautinnollisia ja visaisia pulmia, jännittäviä uutisia neulonnan maailmasta sekä ihana ilmainen lahja. Simply Knitting on pakollinen lehti kaikille, jotka rakastavat neulomista. Vuoden tilausjaksoon sisältyy 13 numeroa.

Minkälainen lehti Simply Knitting on?

Simply Knitting on iloinen ja ystävällinen lehti aloittelijoille ja keskitason neulojille. Lehti toimii linkkinä neulonnan maailmaan: se jakaa kaiken kanssasi isojen valmistajien malleista Alan Dartin ekslusiivisiin neulottuihin leluihin sekä neuvoo mistä kannattaa ostaa käsintehdyt värjätyt langat ja muut tarvikkeet.

Vaikka et olisi harrastanut neulomista aiemmin, on Simply Knitting hyvä paikka aloittaa. Tai jos tiedät, miten puikkoja käytetään, tarjoaa lehti kauniita malleja ja tekemistä pitkäksi aikaa. Paljon lukemista ja kauniita sivuja, jotka esittelevät neulontamaailman parasta antia juuri nyt.

Lehden avainsanoja ovat hauskuus, arvo ja laatu – hyppää siis kyytiin, etkä tule katumaan!

Kenelle?

Neulontaa rakastaville

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Immediate Media Company Ltd.

Päätoimittaja

Kirstie McLeod

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

39 220 (ABC 2013)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

Suurin lukijaryhmä 35-64 -vuotiaat naiset

Irtonumero

10,90 € (Lehtipiste)

ISSN

17457793

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram