Kauneimmat Käsityöt

Kauneimmat Käsityöt on Suomen ainoa ja paras virkkauksen ja neulonnan erikoislehti. Se on ilahduttanut suomalaisia käsityöharrastajia jo yli 35 vuotta!

Uudistunut Kauneimmat Käsityöt tarjoaa nyt entistä enemmän virkkaus- ja neulontamalleja sekä inspiroivia ideoita kaikentasoisille harrastajille.

Lehden helppojen ja selkeiden mallien avulla luot kaunista koko perheelle niin arkeen kuin juhlaankin. Kauneimmat Käsityöt ilmestyy 7 kertaa vuodessa.

Katso Kauneimmat Käsityöt-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

 

Kauneimmat Käsityöt tarjous

Kauneimmat Käsityöt -lehti on ilahduttanut suomalaisia käsityöntekijöitä jo 35 vuotta!

Kauneimmat Käsityöt on Suomen ainoa virkkaukseen ja neulontaan erikoistunut lehti, joka tarjoaa inspiroivia ideoita kaikenikäisille ja -tasoisille käsillä tekeville.

Uudistunut lehti täynnä ihania malleja

Uudistunut käsityölehti on nyt entistä monipuolisempi ja kodikkaampi. Raikas ilme, selkeästi jaoteltu sisältö ja entistä paremmat ohjesivut tarjoavat innostavia hetkiä käsitöiden parissa niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käsityöharrastajille.

Lehti sisältää paljon neule- ja virkkausmalleja, joiden avulla luot vaatteita, asusteita ja virkkuutöitä perheelle, ystävillesi tai vaikkapa myyntiin. Vuoden aikana ilmestyy lähes 400 ohjetta, joten lehti tarjoaaa paljon mukavaa tekemistä – niin arkeen kuin juhlaankin.

Virkkaus- ja neulemallien ja ohjeiden lisäksi Kauneimmat Käsityöt sisältää ristipisto- ja tilkkutöitä. Työohjeet, tarvikkeet ja lankavaihtoehdot on esitelty ohjeiden yhteydessä.

Kauneimmat Käsityöt on lehti, joka luetaan tarkkaan ja säilytetään myös myöhempiä lukukertoja varten.

Tilaa Kauneimmat Käsityöt ja anna käsille ja mielikuvitukselle mahdollisuus luoda kaunista virkaten ja neuloen.

Lehden yhteydessä ilmestyy seuraavat erikoisjulkaisut:

  • Virkkaa & värkkää - Monipuolinen ja runsas virkkaamisen erikoisjulkaisu täynnä uusia ideoita ja inspiraatioita. Sisältää sekä helppoja että haasteellisempia ohjeita.
  • ABC 2 Helpot & nopeat käsityöt - Monipuolinen käsityöpaketti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin. Opettaa perusasiat ja sisältää selkeät ohjeet nopeasti syntyviin asusteisiin.
  • Kauneimmat Joulun Käsityöt - Helppoja ja muodikkaita ohjeita joulun pehmeitä paketteja ajatellen.

Lehti julkaisee käsityöasiaa myös Facebookissa.

Kenelle?

Kaikille neulontaa ja virkkausta harrastaville

Ilmestyy

7 kertaa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Heidi Niskala

Ensimmäinen numero

1981

Levikki

15 000 (keskipainos)

Lukijamäärä

Ei osallistu mittaukseen

Lukijaprofiili

89 % naislukijoita, 11 % mieslukijoita

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0359-3126

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram