Ny Teknik

Ny Teknik on Ruotsin suurin tekniikkalehti, josta luet tuoreimmat uutiset, uusimmat tuotteet, ilmiöt ja innovaatiot. Se esittelee uudet yritykset, joista voi tulla huomisen Ericsson tai Microsoft. Lue iPhonen ja Googlen haastajista sekä seuraavan sukupolven vähäpäästöisistä ajoneuvoista.

Lehti on kasvavien alojen eturintamassa, kuten IT, telecom, energia ja biotekniikka kertomassa, miten uutta tekniikkaa voidaan hyödyntää teollisuudessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Ny Teknik (aiemmin Teknisk Tidskrift) on Alma Talentin julkaisema ruotsalainen viikkolehti, joka sisältää uutisia, keskustelua ja ilmoituksia tekniikan ja insinööritieteen aloilta. Lehteä jaetaan muun muassa kaikille Ruotsin Insinööriliiton (Sveriges Ingenjörer) jäsenille. Sen kohderyhmää ovat tekniikan ja IT-alan päättäjät, insinöörit, teknikot ja IT-spesialistit.

Vastaavia lehtiä ovat tanskalainen Ingeniøren, norjalainen Teknisk Ukeblad, saksalainen VDI Nachrichten sekä suomalainen Tekniikka & Talous -lehti.

Ny Teknik ylläpiti aiemmin Techleaks.se-verkkosivusto, jossa ihmiset voivat anonyymisti ilmiantaa yrityksiä ja vinkata huijauksista, korruptiosta, sabotaaseista ja muista lainvastaisista toiminnasta tekniikan alalla.

Insinööreille, jotka vievät Ruotsia eteenpäin

Ny Teknik on Ruotsin suurin tekniikkalehti ja -verkkosivusto. Se seuraa nopeasti kasvavaa teollisuudenalaa, esittelee uusia yrityksiä ja tuotteita sekä keskustelee siitä, miten uutta tekniikkaa hyödynnetään teollisuudessa ja minkälaisia vaikutuksia teknologian kehittymisellä on yhteiskuntaan. Se julkaisee nopeasti tekniikkauutiset kaikkialta maailmasta ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä kaikilta digitaalisilta alustoilta.

Ny Teknik -lehden lukijat työskentelevät kasvavilla aloilla, kuten IT, telecom, energia, tuotanto, konsultointi ja bioala. Vapaa-ajallaankin he ovat yhtä sitoutuneita teknologiaan ja kiinnostuneita siitä. Lehti tavoittaa insinöörit, IT-asiantuntijat ja johtajat, jotka vievät Ruotsia eteenpäin omalla asiantuntemuksellaan, intohimollaan ja yrittäjyydellään.

Ny Teknikin verkkosivuilta nyteknik.se löytyy tekniikka-, digi- ja energia-alan uutisia, artikkeleja ja kolumneja, 33 uutta ruotsalaista startuppia sekä avoimia työpaikkoja. Lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Twitterissä, joissa sillä on yli 20 000 seuraajaa.

Lehti on tilattavissa Suomeen vuoden (40 numeroa) tai puolen vuoden (20 numeroa) automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Huomaa, että tilaus laskutetaan kruunuissa ja ensimmäisen lehden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa tilauksesta.

Kenelle?

Insinööreille sekä tekniikka- ja IT-aloilla työskenteleville

Ilmestyy

40 numeroa vuodessa (keskiviikkoisin)

Julkaisija

Alma Talent

Päätoimittaja

Susanna Baltscheffsky

Ensimmäinen numero

26.10.1967

Levikki

156 300

Lukijamäärä

278 000 (Orvesto Konsument 2014)

Lukijaprofiili

75 % mieslukijoita, 25 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0550-8754

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram