Modern Gardens

Modern Gardens on brittiläinen puutarhalehti, joka tarjoaa kuukausittain innostavia ideoita puutarhaan – eikä sinun tarvitse olla edes viherpeukalo!

Jos haluat puutarhasi näyttävän yhtä tyylikkäältä kuin kotisi ja kaipaat yksinkertaisia ideoita puutarhaasi, kannattaa ehdottomasti tutustua uuteen Modern Gardens -lehteen.

Sen joka numero on täynnä helppoja maisemointi- ja puutarhaideoita, inspiroivia ja helposti hoidettavia lukijoiden puutarhoja, uusimpia tyylitrendejä, shoppailuvinkkejä ja muodonmuutosprojekteja. Se on lehti, joka tarjoaa kuukausittaisen annoksen auttamaan ulkotilojen kaunistamisessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Modern Gardens

Modern Gardens (suom. "Modernit puutarhat") on kuukausittain ilmestyvä brittiläinen puutarhalehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi maaliskuussa 2016. Sitä julkaisee Bauer Media.

Modern Gardens on ainoa lehti ihmisille, jotka haluavat saada puutarhansa näyttämään upealta ja saada siitä enemmän irti. Oletpa sitten viherpeukalo tai et!

Me rakastamme puutarhojamme kauniina paikkoina, joissa viihdyttää ystäviä ja perhettä. Unohda tuntikausien rikkakasvien kitkeminen ja siistiminen sekä vuosia kestävä kasvatustyö – me haluamme loistavia tuloksia nopeasti, ja Modern Gardens on lehti, joka auttaa sinua saavuttamaan tämän.

Tutustu myös muihin inspiraatioita täynnä oleviin puutarhalehtiin, kuten Viherpihaan, joka on suomalaisille puutarhanhoidon ystäville suunnattu lehti, BBC Homes & Antiquesiin, joka tarjoaa vinkkejä kodin ja puutarhan yhdistämiseen antiikkityylillä, ja Allers Trädgårdeniin, joka on ruotsalainen lehti täynnä puutarhanhoitoon liittyviä vinkkejä ja ideoita.

Lehti tarjoaa joka kuukausi täyden paketin lukijoiden aitoja puutarhoja, helppoja puutarhaideoita, yksinkertaista uudelleenkäyttöä ja shoppailuvinkkejä, joilla teet puutarhastasi yhtä tyylikkään kuin olohuoneesi ja yhtä persoonallisen kuin kotisi.

Lehden tavoitteena on inspiroida sinua roppakaupallisella tyylikkäitä ideoita todellisen kokoisissa puutarhoissa, jotka eivät ole turhan kalliita ja joissa viherpeukaloa ei välttämättä tarvita – jotta voisit nauttia enemmän ulkotiloistasi.

Modern Gardens -lehti tarjoaa

 • Lukijoiden puutarhoja - aitojen puutarhojen inspiroivia muodonmuutoksia.
 • Helpoimmat, yksinkertaisimmat ja kauneimmat kasvit, joita ostaa ja kasvattaa.
 • Puutarhatrendejä - mikä on kuuminta juuri nyt.
 • Kierrätysprojekteja - yksinkertaisia ja nopeita ideoita nopeisiin muutoksiin.
 • Sivuittain inspiraatioita ja saavutettavia ideoita kaiken kokoisiin puutarhoihin.
 • Vakiobloggareiden nopeita ja helppoja ideoita.

Modern Gardens tekee työn puolestasi kauneimpien ja helpoimpien kasvien valinnasta helposti seurattaviin istutusvinkkeihin sekä kasvien hoidosta parhaisiin puutarhakalusteisiin. Olipa sinulla sitten pieni piha, puutarha tai parveke, saat lehdestä inspiraatiota, trendejä, ideoita ja vinkkejä tuodaksesi puutarhasi eloon.

Koska mikään ei voita puutarhassa istuskelua lasillisen kanssa jotain herkullista juomaa nauttien raikkaasta ilmasta ja hyvästä lukemisesta. Nähdään siellä!

Näin tilaat Modern Gardens -lehden kotiisi

Modern Gardens -puutarhalehti on tilattavissa Suomeen painettuna lehtenä, digitaalisena lehtenä tai molemmat versiot sisältävänä yhdistelmätilauksena.

 1. Siirry kustantajan verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse printti-, digi- tai yhdistelmätilaus.
 3. Valitse toimitusmaaksi Suomi, Finland.
 4. Valitse tilaatko lehden itsellesi vai lahjaksi.
 5. Valitse 6 kk:n välein laskutettava kestotilaus (continuous) tai vuoden määräaikaistilaus.
 6. Lisää tuote ostoskoriin ja siirry täyttämään tilaajan osoitetiedot.

Puolen vuoden jatkuvan kestotilauksen voi maksaa Visa- ja MasterCard-luottokorteilla ja se veloitetaan kortilta automaattisesti 6 kuukauden välein. Vuoden määräaikaistilauksen voi maksaa myös PayPalilla.

Saat tekemästäsi tilauksesta sähköpostivahvistuksen. Digitaalisen ja yhdistelmätilauksen vahvistukseen sisältyy latausohjeet.

Painetun lehden tilauksessa saat ensimmäisen numeron 21-28 päivän kuluessa. Tämän jälkeen toimitusaika riippuu matkan varrella käytettävistä kuljetuspalveluista. Lehdet lähetetään Isosta-Britanniasta ja tyypillinen toimitusaika muualle Eurooppaan on 3-5 päivää numeron ilmestymisestä.

Digilehti sisältää kaiken painetun lehden sisällön sekä tarjoaa toimitukselle mahdollisuuden tarjota interaktiivista lisäsisältöä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi videoita, animaatioita, kuvagallerioita, ylimääräisiä artikkeleja ja muuta.

Digilehteä luetaan Apple Newsstandista (iOS) tai Google Playstä (Android) ladattavalla sovelluksella riippuen käyttämästäsi laitteesta. Kun olet ladannut sovelluksen käytä asiakasnumeroasi ja noudata tilausvahvistuksessa tulleita ohjeita. Sovelluksen käyttäminen edellyttää asiakastilin luomista. Kun olet luonut oman tilin, voit ladata digitaaliset lehtesi sovellukseen.

Kenelle?

Puutarhan laitosta kiinnostuneille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bauer Consumer Media Limited

Päätoimittaja

Fiona Cumberpatch

Ensimmäinen numero

maaliskuussa 2016

Levikki

2 500 tilaajaa ja kasvussa

Lukijaprofiili

75 % naislukijoita, 25 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 50 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

2397-2726

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram