History Today

Kaikki historialliset ajanjaksot ja aihealueet kattava History Today on visuaalinen ja informatiivinen historialehti täynnä hyvin kirjoitettuja artikkeleja, kiehtovia analyysejä ja lumoavia kuvituksia.

History Today on maailman vanhin kuukausittain ilmestyvä historialehti, joka auttaa saamaan tolkkua nykyisyydestä lisäämällä ymmärrystä menneestä. Johtavien tutkijoiden ja oppineiden kirjoittama lehti on miellyttävää luettavaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneet maailman historiasta.

History Today -lehti tilattavissa nyt Suomeen kotiin asti kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 12 kiehtovaa numeroa!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

History Today lehtiä

History Today on brittiläinen, kuvitettu historialehti, joka on ilmestynyt kuukausittain tammikuusta 1951 lähtien. Sen tavoitteena on tarjota vakavaa ja arvovaltaista historiatietoa mahdollisimman laajalle yleisölle. History Today kattaa kaikki aikakaudet ja maantieteelliset alueet, ja se sisältää perinteisiä kerronnallisia historia-artikkeleja sekä uusia tutkimuksia ja historiankirjoituksia.

History Todayssä julkaistaan maailman johtavien historiantutkijoiden kirjoituksia. Jokainen artikkeli editoidaan ja kuvitetaan huolellisesti, jotta lehti on mahdollisimman informatiivinen ja miellyttävä lukea.

"History Today tarjoaa juuri sitä, mitä paketissa lukee. Historiaa, joka on aina etunenässä ja ajan tasalla."

Tom Holland, historioitsija ja kirjailija

History Today -lehden historiaa

History Today perusti Brendan Bracken, toisen maailmansodan jälkeinen tiedotusministeri, Financial Times -lehden puheenjohtaja ja Sir Winston Churchillin armeijan luutnantti. Lehti on ollut yksityisomistuksessa vuodesta 1981 lähtien.

Perustettaessa lehden päätoimittajia olivat Peter Quennell (1951–79) ja Alan Hodge (1951–78) ja myöhemmin Michael Crowder (1979–81), Michael Trend (1981–82), Juliet Gardiner (1981–85), Gordon Marsden (1985–97) ja Peter Furtado (1997–2008). Nykyinen päätoimittaja on Paul Lay.

History Review oli historian opiskelijoille suunnattu kolmesti vuodessa ilmestynyt sisarjulkaisu. Sen viimeinen numero ilmestyi huhtikuussa 2012, mutta lehdessä julkaistu materiaali on edelleen saatavilla tutkimustarkoituksiin History Todayn arkistossa.

Lehti lyhyesti:

  • Lontoossa julkaistava lehti kattaa kaikki historian ajanjaksot, kaikista maista ja kaikista näkökulmista
  • Sisältää artikkeleja, uutisia ja arvosteluja
  • Yli 75 % levikistä koostuu uskollisista tilaajista
  • Tilattavissa Suomeen määräaikaistilauksena, ei irtonumeromyynnissä Suomessa
  • Digitaalinen painos sisältyy painetun lehden tilaukseen ja sitä lukee 2 000 henkilöä kuukausittain
  • Lehden ilmainen mobiilisovellus on ladattu yli 81 000 kertaa

Lehden verkkosivuilta osoitteesta www.historytoday.com löytyy vertaansa vailla oleva ja jatkuvasti kasvava, yli 16 000 artikkelin arkisto. Se on suosittu resurssi, jota käyttävät opiskelijat, tutkijat, akateemikot ja historian harrastajat.

Verkkosivuilta löytyy:

  • History Matters – historiallisia uutisia sekä ajatuksia, mielipiteitä ja kommentteja lukijoilta
  • Joka toinen viikko ilmestyvä podcast, jossa johtavien historioitsijoiden ja intellektuellien haastatteluja
  • Kirjojen, elokuvien, näyttelyiden ja sovellusten arvosteluja
  • Videoita historiallisista tapahtumista

Katso myös:

Kenelle?

Historian harrastajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

History Today Ltd

Päätoimittaja

Paul Lay

Ensimmäinen numero

tammikuussa 1951

Levikki

20 490 (ABC)

Lukijamäärä

yli 50 000

Lukijaprofiili

lukijoiden keski-ikä 57 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0018-2753

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram