Family Circle

Family Circle on yhdysvaltalainen naisille suunnattu kodinlehti, joka ilmestyy 15 kertaa vuodessa. Kansainvälinen menestyslehti tavoittaa yli 15 miljoonaa lukijaa kuukausittain.

Se on lehti, joka ymmärtää mitä naiset tarvitsevat ohjatakseen tärkeintä asiaa elämässään, perhettä. Se on luotettava kumppani, joka tarjoaa ennakkoluulottomia neuvoja ja tuoreita ideoita kaikkeen ruoanlaitosta lastenhoitoon. Se auttaa nauttimaan enemmän elämästä hyvien juttujen kautta.

Family Circle on lehti moderneille, perheellisille naisille, jotka haluavat tietoa nykyaikaisista asioista. Sen aihealueita ovat ruoka, kauneus, terveys, muoti, sisustus, ihmissuhteet ja perhe-elämä.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Family Circle logo

Family Circle on yhdysvaltalainen kodinlehti, joka ilmestyy 15 kertaa vuodessa. Lehti alkoi ilmestymään vuonna 1932 ja sitä jaettiin supermarketeissa, kuten Piggly Wigglyssä ja Safewayssä. Cowles Magazines and Broadcasting osti lehti vuonna 1962. Vuonna 1971 se siirtyi The New York Times Companyn omistukseen, kunnes sen naistenlehtiosasto myytiin 1994, ja lehti myytiin Gruner + Jahrille. Vuonna 2005 lehti myytiin Meredith Corporationille, joka julkaisee sitä edelleen.

Family Circleä pidetään yhtenä "seitsemästä siskosta", ryhmästä kodinlehtiä, jotka on pääasiassa suunnattu naimisissa oleville, perheellisille naisille. Neljä muuta edelleen julkaistavaa siskosta ovat Better Homes and Gardens, Good Housekeeping, Redbook ja Woman's Day.

Marraskuussa 2009 Family Circle julkaisi äideille suunnatun Momster.com -sosiaalisen verkoston, joka on sittemmin lakkautettu.

Trendejä, vinkkejä ja inspiraatiota

Family Circlen lukijat ovat kiireisiä äitejä, jotka kasvattavat teini-ikäisiä ja nuorempia lapsiaan. Hänelle tärkeintä ja suurin ilo on hänen perheensä. Hän tekee useita asioita samanaikaisesti päivittäin, koska hän tekee sen kaiken – kotitalouden hallinnasta lapsien kanssa leikkimiseen ja elämiseen sekä ruoan tuomisesta pöytään. Hän odottaa ansaitsemiansa taukoja ja nauttii, kun voi ottaa hieman aikaa itselleen.

Family Circle ymmärtää, että naisten pitää olla ajan tasalla ohjatakseen merkityksellisintä osaa elämästään – perhettä. Lehti tarjoaa suorapuheisia neuvoja ja tuoreita ideoita kaikkeen mahdolliseen, kuten mitä laittaa päivälliseksi tai miten saada lapsi nukkumaan yöllä. Naisten elämässä tapahtuu paljon ja Family Circle haluaa auttaa heitä nauttimaan elämästään.

Lehden osioita ovat muun muassa:

 • What's New – trendejä, vinkkejä, viihdettä & ripaus kulttuuria
 • Style – kauneusuutisia, muotitrendejä & parhaita tuotteita
 • Home – Sisustusideoita, organisointiniksejä & edullisia ostoksia
 • Family – Sinun suhteesi, Sinun tarinasi, Sinun piirisi
 • Health – Hyvinvointi, liikunta, ravitsemus & uusin tutkimustieto
 • Food – Arjen ateriat, helppoa kestitystä & testikeittiön salaisuuksia

Saatavuus ja tilaaminen

Family Circle -lehteä ei myydä Suomessa irtonumerona. Lehden voi kuitenkin tilata useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla toimivana digitaalisena näköisversiona. Tilaus sopii hyvin myös lahjaksi naiselle.

Päätoimittajat

 • Harry Evans (1932–1936)
 • Robert Endicott (1936–1954)
 • Robert Jones (1955–1965)
 • Arthur Hettich (1965–1985)
 • Gay Bryant (1985–1986)
 • Arthur Hettich (1986–1988)
 • Jacqueline Leo (1988–1994)
 • Susan Kelliher Ungaro (1994–2006)
 • Linda Fears (2006–)

Muualla netissä

Tutustu Family Circle -lehteen tarkemmin sen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa:

Lisätiedot

Kenelle?

Moderneille, perheellisille naisille

Ilmestyy

15 numeroa vuodessa

Julkaisija

Meredith

Päätoimittaja

Linda Fears

Ensimmäinen numero

1932

Levikki

4 051 403 (AAM 2015)

Lukijamäärä

15 747 000 (AAM 2015)

Lukijaprofiili

91 % naislukijoita, 9 % mieslukijoita (MRI Spring 2015)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0014-7206

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram