Better Homes and Gardens

Better Homes and Gardens on yhdysvaltalainen koti- ja puutarhalehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Se on Yhdysvaltain neljänneksi myydyin lehti.

Lehden pääsisältöä ovat kodit, ruoanlaitto, puutarhanhoito, käsityöt, terveelliset elämäntavat, sisustus ja viihde.

Loputtomien kuvien ja valintojen keskellä, BHG stimuloi luovuutta, tarjoaa tietotaitoa ja yllättää tuoreilla ideoillaan, jotka on helppo ottaa omakseen. Se antaa energiaa elää värikkäämpää elämää.

Better Homes and Gardens -lehti tilattavissa nyt Suomeen kaikilla laitteilla toimivana digilehtenä!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Better Homes and Gardens on Yhdysvaltain neljänneksi myydyin aikakauslehti. Lehden perusti Edwin Meredith vuonna 1922. Se on osa perheellisille naisille suunnattua Seven Sisters -aikakauslehtiperhettä. Lehteä julkaisee Meredith Corporation ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Stephen Orr.

Lehden aiheet käsittelevät koteja, ruoanlaittoa, puutarhanhoitoa, käsitöitä, terveellistä elämää, sisustusta ja viihdettä.

Better Homes and Gardens logoLehden kustantaja Meredith Corporation julkaisee useita kotitalous- ja puutarhakirjoja, joista tunnetuin on Better Homes and Gardens New Cook Book. Kirja julkaistiin alunperin vuonna 1930 ja vuonna 2010 siitä julkaistiin 15. painos. Meredith julkaisee myös lapsille suunnattua New Junior Cookbook -kirjasarjaa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee New Jerseyssä ja sillä on toimistoja ympäri Yhdysvaltoja.

Better Homes and Gardens -lehti on ilmestynyt Australiassa omana painoksenaan vuodesta 1978 lähtien. Lehti on kuudenneksi myydyin kuluttajalehti Australiassa.

Yhdysvaltain painoksen pitkäaikaisimpia päätoimittajia ovat olleet Elmer T. Peterson (1927–1937), Frank W. McDonough (1938–1950), Hugh Curtis (1952–1960), James Autry (1970–1979), David Jordan (1984–1993), Jean LemMon (1993–2001) ja Gayle Butler (2006–2015).

Lehden nettisivuilta osoitteesta bhg.com löytyy reseptejä sekä sisustukseen, remontointiin, puutarhanhoitoon, viihteeseen, kauneuteen ja lemmikkieläimiin liittyviä artikkeleja. Sivuilla on lisäksi oma verkkokauppa ja videosisältöä. Lehti on myös Facebookissa.

Better Homes and Gardens on tilattavissa Suomeen vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 12 lehden numeroa.

Kenelle?

Kodin sisustajille ja puutarhan laittajille

Ilmestyy

12 kertaa vuodessa

Julkaisija

Meredith Corporation

Päätoimittaja

Stephen Orr

Ensimmäinen numero

1922

Levikki

7 624 505 (AAM 2014)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0006-0151

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram