Harper's Bazaar (UK)

Harper's Bazaar (UK) on tärkein oppaasi ylellisyyteen. Sen avulla pysyt ajan tasalla älykkäimmistä muotitrendeissä, saat kauneusasiantuntijoiden upeimmat vinkit ja opit uutta kulttuurisivujen taide- ja kirjallisuusuutisista.

Iso-Britannian Harper's Bazaar tilattavissa nyt Suomeen joko itselle tai lahjaksi painettuna, digitaalisena tai yhdistelmätilauksena!

Harper's Bazaar - Klassisen muodin ikoni

Harper's Bazaar on yhdysvaltalainen, kuukausittain ilmestyvä naisten muotilehti, jota on julkaistu marraskuusta 1867 lähtien (tuolloin nimellä Harper's Bazar).

Lehden Iso-Britannian version julkaisu aloitettiin Lontoossa vuonna 1929. Vuonna 1970 se yhdistyi Queen-nimisen lehden kanssa ja lehden nimeksi tuli Harpers & Queen aina vuoteen 2006 asti, jolloin nimi muutettiin takaisin muotoon Harper's Bazaar. Samalla lehti asemoi itsensä enemmän julkkispainotteiseksi muotilehdeksi.

Harper's Bazaar UK -lehteen ovat kirjoittaneet muun muassa Evelyn Waugh, Henry James, Thomas Hardy ja Virginia Woolf. Lehti on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Vuoden kuluttajalehti -palkinnon.

Historiaa

Harper's Bazaarin Ison-Britannian painos perustettiin vuonna 1929 Lontoossa. Perustamisestaan lähtien tämä lehti on ollut olennainen osa brittiläistä muoti- ja kulttuurimaisemaa lähes vuosisadan ajan. Yhdistyminen Queen-lehden kanssa vuonna 1970 loi pohjan modernille Harper's Bazaarille, jolloin lehden nimi muutettiin muotoon Harpers & Queen. Yhdistyminen toi mukanaan uudenlaisen lähestymistavan, joka yhdisti perinteisen muodin ja kulttuurin tuoreisiin, julkkispainotteisiin näkökulmiin. Tämä synteesi auttoi lehteä tavoittamaan laajemman yleisön ja vakiinnuttamaan asemansa merkittävänä julkaisuna.

Vuonna 2006 lehti palasi alkuperäiseen nimeensä, Harper's Bazaar, ja samalla se päivitti brändiään vastaamaan nykyaikaista muoti- ja julkkiskulttuuria. Tämä uudelleenbrändäys ei vain palauttanut lehden alkuperäistä nimeä, vaan myös vahvisti sen asemaa korkealaatuisena muoti- ja lifestyle-julkaisuna. Harper's Bazaar UK alkoi keskittyä entistä enemmän julkkiksiin, muotiin ja kulttuuriin, säilyttäen kuitenkin perinteisen elegantin ja hienostuneen tyylinsä.

Päätoimittajat:

 • Lucy Yeomans (2000–2012)
 • Jennifer Dickinson (2012)
 • Justine Picardie (2013–2019)
 • Lydia Slater (2019–)

Sisältö

Harper's Bazaar UK on tunnettu monipuolisesta ja korkealaatuisesta sisällöstään, joka kattaa muodin, kauneuden, lifestyle-aiheet ja kulttuurin. Lehti tarjoaa lukijoilleen inspiroivia ja ajankohtaisia artikkeleita, jotka puhuttelevat tyylitietoista yleisöä.

Muoti

Muoti on Harper's Bazaar UK:n keskeinen sisältöalue. Lehti tarjoaa lukijoilleen laajan valikoiman muotiartikkeleita, kuten:

 • Muotinäytösten raportit: Kattavia raportteja Pariisin, Milanon, New Yorkin ja Lontoon muotiviikoilta, joissa esitellään uusimmat trendit ja kokoelmat.
 • Suunnittelijoiden haastattelut: Syväluotaavia keskusteluja maailman johtavien muotisuunnittelijoiden kanssa, joissa he jakavat näkemyksiään ja inspiraatiotaan.
 • Stailausvinkit: Päivittäisiin ja juhlatilaisuuksiin soveltuvia asukokonaisuuksia ja vinkkejä niiden yhdistämiseen.
 • Muotikuvat: Upeasti kuvattuja muotijuttuja, jotka esittelevät sesongin kuumimmat trendit ja ajankohtaiset tyylit.

Kauneus

Kauneusosio tarjoaa lukijoilleen kaiken tarvittavan tiedon kauneudenhoidosta ja meikkitrendeistä:

 • Ihonhoito: Uusimmat tuotteet ja trendit, asiantuntijoiden vinkit ja neuvot täydellisen ihon saavuttamiseksi.
 • Meikkiohjeet: Asiantuntijoiden opastuksia ja vinkkejä meikkilookeihin, jotka sopivat eri tilanteisiin ja kauden trendeihin.
 • Hiusvinkit: Hiustyylit ja -trendit sekä vinkkejä niiden toteuttamiseen ja ylläpitoon.

Lifestyle

Harper's Bazaar UK:n lifestyle-osio käsittelee monia aiheita, jotka ovat tärkeitä nykyaikaiselle naiselle:

 • Kulttuuri: Kirja- ja elokuva-arvosteluja, näyttelyitä ja kulttuuritapahtumia, jotka pitävät lukijat ajan tasalla kulttuurin kentän uusimmista suuntauksista.
 • Matkailu: Inspiroivia matkakohteita ja vinkkejä luksusmatkoihin, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia.
 • Hyvinvointi: Jooga, meditaatio, terveellinen ruokavalio ja muut hyvinvointiin liittyvät aiheet, jotka auttavat lukijoita saavuttamaan tasapainoisen ja terveellisen elämäntavan.

Julkkikset ja ajankohtaiset aiheet

Harper's Bazaar keskittyy myös julkkisten elämään ja ajankohtaisiin aiheisiin:

 • Julkkishaastattelut: Syväluotaavia ja henkilökohtaisia haastatteluja tunnetuista henkilöistä, jotka jakavat tarinansa ja näkemyksensä.
 • Punaisen maton tyylit: Analyysit ja kuvat julkkisten tyyleistä suurissa tapahtumissa ja gaaloissa, jotka inspiroivat lukijoita.

Lukijakunta

Harper's Bazaar UK:n lukijakunta koostuu tyylitietoisista ja kulttuurista kiinnostuneista naisista, jotka arvostavat korkealaatuista journalismia ja visuaalista esteettisyyttä. Lehti on suunnattu lukijoille, jotka etsivät inspiraatiota muotiin, kauneuteen, lifestyleen ja kulttuuriin liittyvissä asioissa.

Sen lukijat ovat pääasiassa 25–54-vuotiaita naisia, jotka ovat usein korkeasti koulutettuja ja/tai hyvätauloisia. Heitä yhdistävät samat kiinnostuksen kohteet: muoti, kauneus, kulttuuri, matkailu, hyvinvointi ja julkkikset.

Harper's Bazaarin lukijat ovat uskollisia ja sitoutuneita. He arvostavat lehden kykyä yhdistää perinteinen eleganssi moderniin tyyliin ja kulttuuriin.

Tilausvaihtoehdot

Harper's Bazaar UK on saatavilla tilattavaksi Suomeen sekä yhdistelmätilauksena (printti + digilehti) että pelkästään digilehtenä.

Yhdistelmätilauksessa on kaksi vaihtoehtoa:

 1. 10 numeroa / 12 kk hintaan ~58,99 € (säästö 24 %)
 2. 5 numeroa / 6 kk hintaan ~34,99 € (säästö 10 %)

Digilehti on saatavilla seuraavilla vaihtoehdoilla:

 1. 5 numeroa / 6 kk hintaan ~1,00 € (säästö 92 %)
 2. 10 numeroa / 12 kk hintaan ~7,99 € (säästö 69 %)

Tarkista voimassa olevat hinnat katso tarjous -napin takaa.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram