Ekoelo

Ekoelo on lehti, joka kertoo miten ihmiset voivat tuoda arkeensa enemmän luonnonmukaista, ekologista, puhdasta ja aitoa elämäntapaa.

Ekoelon pääsisältöä ovat kotona tehtävät arvovalinnat, lähipalvelujen tuottajat, harrastus- ja kurssitoiminta sekä ekologiset ja luontoa lähellä olevat vapaa-ajan mahdollisuudet.

Yhteiskunnallisen lehden artikkeleissa pohditaan, miten Suomi voisi rakentaa luonnonmukaisuudesta, ekologisuudesta ja puhtaudesta itselleen menestysbrändin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Ekoelo-lehden logo

Ekoelo on vuonna 2012 perustettu aikakauslehti, joka esittelee vaihtoehtoja miten ihmiset voivat tuoda arkeensa luonnonmukaista, ekologista, puhdasta ja aitoa elämäntapaa. Lehden päätoimittajana toimii Reetta Ahola, joka seuraa tehtävässä Juha Aholaa.

Ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta

Ekoelon keskiössä ovat kotona toteutettavat arvovalinnat ihmisen eri elämänvaiheissa. Lehdessä esitellään suomalaisia lähipalvelujen tuottajia ja heidän toimintaansa, harrastus-, kurssi- ja koulutustoimintaa sekä kerrotaan ekologisista, eettisistä ja luontoa lähellä olevista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista.

Ekoelo on luonnonmukaisuuden ympärille rakennettu lehti, josta ekologiset ihmiset saavat samanhenkisen ystävän. Lehti edistää monimuotoisesti, rohkeasti ja ylpeydellä luonnonmukaisuutta.

Lehden yhteiskunnallisissa jutuissa pohditaan minkälaisen menestysbrändin Suomi voisi muodostaa ekologisuuden, puhtauden ja aitouden ympärille.

Ekoeloa lukevat henkilöt, joita kiinnostaa luonnonmukainen elämäntapa, ekologinen kuluttaminen, luomu- ja lähiruoka sekä luonnonmukainen terveys ja kauneudenhoito. Lukijoita yhdistää halu vaikuttaa omilla valinnoillaan.

Voitaisiinko kauppojen ruokajäte kieltää lailla? Miten pienentää omaa sähkölaskua? Mitä ympäristöystävällisiä puhdistusaineita löytyy melkein joka talouden ruokakaapista? Tilaa Ekoelo ja saat vastauksen näihin ja moniin muihin ekologisuuteen ja luonnonmukaisuuteen liittyviin kysymyksiin.

Ekoelo ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja se on tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena vuoden tilausjaksona. Lehteä myydään myös irtonumerona lehtipisteissä. Lehden ilmestymispäivät 2024 löydät mediakortista (pdf, karprint.fi).

Kenelle?

Ekologisia arvoja noudattaville

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Reetta Ahola

Ensimmäinen numero

2012

Lukijamäärä

noin 15 000

Lukijaprofiili

80 % naisia, 20 % miehiä

Irtonumero

6,70 € (Lehtipiste)

ISSN

2323-5160

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram