New African

Jo yli viiden vuosikymmenen ajan on New African ollut maailmanlaajuisesti myydyin englanninkielinen panafrikkalainen ajankohtaisasioiden aikakauslehti. Se on ihanteellinen lehti heille, jotka haluavat tietää Afrikan tapahtumista afrikkalaisesta näkökulmasta ja saavuttaa paremman ymmärryksen maanosan elintärkeistä kysymyksistä.

Inspiroiva ja valaiseva New African kattaa todelliset kysymykset, jotka jätetään muualla usein huomiotta ja korjaa monet Afrikkaan liittyvät väärinkäsitykset. Lehden syvälliset raportaasit tuovat Afrikan lähemmäksi maailmaa ja tarjoavat korvaamattoman ikkunan maailman monimuotoisimman maanosan tapahtumiin.

New African tilattavissa nyt Suomeen kotiin kannettuna vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 11 numeroa.

New African -lehden logo

New African on englanninkielinen kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, jonka toimitus sijaitsee Lontoossa. Lehteä luetaan kaikkialla Afrikan mantereella ja afrikkalaisissa maahanmuuttajayhteisöissä. New African on vanhin ja myydyin Afrikkaa käsittelevä englanninkielinen aikakauslehti. Sitä julkaisee IC Publications, joka julkaisee myös African Banker-, New African Woman- ja African Business -lehtiä.

Lehti perustettiin vuonna 1966 nimellä African Development, minkä nimisenä ilmestyi vuoteen 1976 saakka. Vuosina 1977-78 lehti ilmestyi New African Development -nimellä, kunnes 1978 sen nimi vaihtui nykyiseen muotoonsa, New African.

Lehden kuukausittainen levikki on yli 46 000 kappaletta. Sitä jaetaan yli 100 maahan ja sillä on yli 500 000 lukijaa maailmanlaajuisesti.

New African -lehden sisältöä

Lehden tavoitteena on tarjota ainutlaatuisia tietoa afrikkalaisista asioista afrikkalaisesta näkökulmasta. Se haluaa olla aktiivisesti edistämässä mantereen sosioekonomista kehitystä voimakkaan keskustelun, oivallusten ja analyysien avulla – liittyivätpä ne sitten ihmisiin tai ideoihin. Lähtökohtana on, että Afrikalla on ansaitsemansa asema maailmannäyttämöllä. Tuottamalla relevanttia ja korkealaatuista sisältöä se haluaa vaikuttaa vallan piireihin ja valloittaa yleisönsä.

New African tuo afrikkalaisen näkökulman kansainväliseen raportointiin maanosan asioista. Innostava ja valaiseva lehti haluaa kattaa todelliset ongelmat, jotka jätetään usein muualla huomiotta sekä korjata mantereeseen liittyviä monia väärinkäsityksiä. Parhaita artikkeleja ja kommentaareja Afrikasta ja sen ihmisistä – joka kuukausi.

Vakiosisältöön kuuluvat Around Africa, jossa arvostellaan ja analysoidaan mielenkiintoisimmat tapahtumat mantereella, haastatellaan huomattavia afrikkalaisia kaikilta elämänaloilta sekä keskustellaan taiteesta, kulttuurista ja historiasta.

  • 11 numeroa vuodessa
  • Tuoreimmat Afrikan uutiset toimitettuna suoraan kotiisi
  • Mahdollisuus digitaaliseen version käyttöön
  • Pääsy haettavaan arkistoon
  • Säännöllisesti päivittyviä uutisia keskeisistä tapahtumista maailmanlaajuisesti

Katso myös:

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

IC Publications

Päätoimittaja

Baffour Ankomah

Ensimmäinen numero

1966

Levikki

40 218 (ABC 2012)

Lukijamäärä

500 000

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0142-9345

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram