EDGE Magazine

EDGE on alppi- ja freestyle hiihdon erikoislehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se on Ski Sport Finlandin virallinen julkaisu.

EDGE Magazine tarjoaa näköalapaikan alppilajien sisäpiiriin: se kertoo kisalaskijoiden kuulumiset kauden aikana ja taustoittaa alppi- ja freestylehiihdon tapahtumat. Lehti sopii myös ulkonaliikkujille ja vapaa-ajan laskettelijoille monipuolisen outdoor-sisältönsä ansiosta. EDGE on lehti täynnä urheilua ja seikkailua!

Etsitkö samannimistä brittiläistä pelilehteä? Löydät sen täältä.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Edge Magazine eli EDGE alppi- ja freestylehiihtoon, lasketteluun ja muuhun ulkoilmaelämään erikoistunut aikakauslehti. Se on alppi- ja freestylehiihdon lajiliitto Ski Sport Finlandin, Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen ja SHKY ry:n virallinen julkaisu.

Lehteä julkaisee Krook Media ja sen valtakunnallinen painos on 15 000 kappaletta. Lehden päätoimittajana toimii Jussi Väätäinen.

Edge on näköalapaikka alppilajien sisäpiiriin

Liiton jäsenlehtenä EDGE Magazine tarjoaa näköalapaikan alppilajien sisäpiiriin. Se kertoo kisalaskijoidemme ajankohtaiset kuulumiset ja fiilikset kauden aikana sekä juniori- että ammattilaistasolla sekä taustoittaa alppi- ja freestylehiihdon tapahtumat.

EDGE Magazine on alppilajien harrastajien korkeatasoinen julkaisu, joka on täynnä alppihiihtopainotteista sisältöä kilpakanuunoista takarinteiden puuteriaddikteihin ja kaikkea siltä väliltä.

Lehti on mukana kauden aikana kaikissa alan tärkeissä tapahtumissa, kuten Ski Expossa, Levi World Cupissa, Audi Tourilla, Haglöfs Suomi Slalomissa sekä monissa pienemmissä tapahtumissa.

EDGE on myös aktiivisen ulkonaliikkujan ja vapaa-ajan laskettelijoiden lehti. Se esittelee parhaat kohteet ja välineet heille, joille ulkoilmaelämästä nauttiminen on tärkeää.

EDGE Magazine – täynnä urheilua ja seikkailua!

Lehden verkkosivuilta löytyy lisätietoa lehdestä, lehdessä ja verkossa julkaistuja artikkeleja, kisa- ja muita videoita, kotimaan tapahtumakalenterin sekä lehden aikaisempia numeroita pdf-versiona. Katso myös lehden Facebook-sivut.

Kenelle?

Alppihiihdon harrastajille

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Krook Media Oy

Päätoimittaja

Jussi Väätäinen

Ensimmäinen numero

2009

Levikki

15 000 (painos)

Lukijamäärä

60 000

Lukijaprofiili

90 % miehiä, 10 % naisia

Irtonumero

9,00 € (Lehtipiste)

ISSN

1799-5337

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram