Blueprint

Blueprint on brittiläinen, joka toinen kuukausi ilmestyvä, 260-sivuinen aikakauslehti, joka tarjoaa sekoituksen kriittistä, terävää ja viihteellistä arkkitehtuuria, designia ja taidetta.

Korkealuokkaisia kuvia ja kuvituksia, vahvoja mielipiteitä, kriittistä ajattelua, uutisia ja artikkeleja sekä ammattilaisille että harrastajille – jo vuodesta 1983. Kuudesti vuodessa. Englanniksi.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Blueprint on arkkitehtuuriin, suunnitteluun ja taiteeseen erikoistunut brittiläinen aikakauslehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1983 lähtien.

Se tarjoaa arkkitehtuuriin ja designiin liittyviä kritiikkiä, uutisia ja artikkeleja. Lehti on suunnattu sekä ammattilaisille että harrastelijoille.

Blueprint ottaa arkkitehtuurin ja designin lähtökohdakseen ja tuo nämä asiat suurennuslasin alle kontekstin, kommentoinnin ja analyysin avulla.

Lehti ottaa yhdenmukaisen lähestymistavan eri muotoiluaiheisiin. Siinä muoti-, tuote-, huonekalu- ja arkkitehtuurinen suunnittelu voivat jakaa ideoita keskenään.

Olennainen sekoitus kriittistä, purevaa ja viihteellistä arkkitehtuuria ja muotoilua

Blueprint Magazine on tuonut lukijoilleen sekoituksen kriittistä, terävää ja viihteellistä arkkitehtuuria, designia ja taidetta jo yli 30 vuoden ajan.

Se on joka toinen kuukausi ilmestyvä, 260-sivuinen aikakauslehti, jonka sisällöstä vähintään 80 % on rakkaudella tuotettua toimituksellista sisältöä, paraslaatuiselle paperille, upeimmilla kuvilla ja kuvituksilla ryyditettynä.

Mutta lehden pitkäaikainen vetovoima perustuu sen vahvoihin mielipiteisiin ja kriittiseen ajatteluun sekä kontekstuaalista lähestymistapaa noudattavat uutiset ja artikkelit designista ja arkkitehtuurista.

Blueprint-lehden historiaa

Blueprint alkoi ilmestymään lokakuussa 1983 Peter Murrayn toimesta. Lehden perustivat ja sitä rahoittivat useat tunnetut brittiläiset muotoilijat, mukaan lukien Terence Conran, Marcello Minale, Brian Tattersfield ja Richard Rogers.

Vuonna 1983 Murray näki markkinaraon inspiroivalle aikakauslehdelle, jossa julkaistaan runsaasti kuvia ja kriittistä analyysiä alasta. Hän palkkasi Sunday Timesin silloisen arkkitehtuurikriitikko Deyan Sudjicin päätoimittajaksi, joka puolestaan rekrytoi nuoren ja ansiokkaan tiimin muita toimittajia, mukaan lukien Jonathan Glancey, James Woudhuysen, Rowan Moore, Martin Pawley ja Rick Poynor. Sudjic työskenteli Blueprintissä vuoteen 1994 asti.

Blueprintin myöhäisempiin kirjoittajiin ovat kuuluneet muun muassa filosofi Edward Harcourt, kirjailija JG Ballard, kulttuurikriitikko James Heartfield ja taidekriitikko Matthew Collings. Sen päätoimittajina ovat toimineet Sudjicin lisäksi arkkitehti/kriitikko Rowan Moore, Vicky Richardson (2004-2010) sekä Johnny Tucker.

Kenelle?

Arkkitehtuurista, designista ja taiteesta kiinnostuneet

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi, 6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Timetric

Päätoimittaja

Johnny Tucker

Ensimmäinen numero

1983

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

-

ISSN

0268-4926

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram