Black & White Photography

Black & White Photography on hieno, luova ja nykyaikainen valokuvauslehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneet mustavalkovalokuvauksen tyylikkäästä maailmasta.

Lehti tarjoaa maailman parhaiden valokuvataiteilijoiden häkellyttävän upeita valokuvia, haastatteluja, tekniikoita, vinkkejä ja paljon muuta. Lukijoilla on mahdollisuus saada omia kuviaan julkaistavaksi sekä hyötyä lehden monista kilpailuista ja workshopeista.

Englanninkielinen Black & White Photography ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Black & White Photography (kirjoitusasu myös Black+White Photography) englantilainen valokuvausalan aikakauslehti ja mustavalkoisten valokuvien mestari. Lehti tarjoaa upeita nykyaikaisia kuvia hienoimmilta valokuvataiteilijoilta, haastatteluja ja paljon muuta. Lehdessä käydään läpi perusteellisia tekniikoita ja arvostellaan tuoteuutuudet.

Lukijoilla on mahdollisuus saada omia kuviaan julkaistuksi sekä hyötyä monenlaisista kilpailuista ja työpajoista. Black & White Photography on oleellista luettavaa heille, jotka haluavat työskennellä mustavalkokuvien maailmassa. Tilaajat saavat myös erikoiskannet ilman tekstiä.

Miksi kannattaa tilata Black & White Photography -lehti?

Black & White Photography on kauniisti tuotettu valokuvauslehti, joka on täynnä häkellyttävän hienoja mustavalkokuvia huippuvalokuvaajilta ympäri maailmaa. Se on ihanteellinen lehti kaikille, jotka rakastavat monimutkaista mustavalkotyyliä.

Black & White Photography -lehden jokainen numero sisältää suurten valokuvataiteilijoiden uusia ja vanhoja kuvia, jotka innostavat ja inspiroivat lukijoita heidän omissa töissään. Jokaisen uskomattoman kuvan takana on tarina, joka kertoo kuvauskohteesta ja siitä, miten taiteilija on saavuttanut sen.

Lisäksi pääset lukemaan kuvajournalismista, henkilökuvista, luontokuvauksesta ja jopa kamerattomista kuvista, kuten röntgenkuvista ja syanotyypeistä.

Black & White Photography -lehden tilaus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet mustavalkokuvauksen tyylikkäästä maailmasta.

Tutustu myös lehden verkkosivuihin ja Facebook-sivuihin.

Kenelle?

Mustavalkovalokuvauksesta kiinnostuneille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

GMC Publications Ltd

Päätoimittaja

Elizabeth Roberts

Ensimmäinen numero

2001

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram