Auto Bild Suomi

Oletko hankkimassa uutta tai käytettyä autoa? Mikä olisi hyvä vaihtoehto?

Uudistunut Auto Bild Suomi on Suomen ajankohtaisin autolehti, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa auton hankinnasta ja käytöstä.

Lehden pääsisältöä ovat uutuusmallien koeajot, testit, vertailut ja ainutlaatuiset 100 000 km kestotestit. Suomalaisten suosikkimerkit ja -mallit ajetaan aina suomalaisissa olosuhteissa.

Hyötysivuilla lehti perehtyy käytettyihin autoihin, tekee rengastestejä, hakee säätökeinoja auton kuluihin ja antaa tee itse -ohjeita. Tuotetesteissä arvioidaan kaikkea mahdollista kattotelineistä autohifiin ja talvirenkaista valopolttimoihin.

Auto Bild Suomen toimituksen tukena ovat maailman suurimman autolehden resurssit, jotka yhdistettynä pohjattomaan autoinnostukseen tekevät Auto Bild Suomesta maamme pätevimmän autolehden!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Auto Bild Suomen logo
Auto Bild on saksalainen autolehti, joka kertoo autoalan uutuuksista ja alaan liittyvistä aiheista. Auto Bildillä on useita sisarlehtiä ja se ilmestyy useissa maissa eri kielillä. Suomessa Lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa nimellä Auto Bild Suomi ja sitä julkaisee Fokus Media.

Auto Bild Suomi pohjautuu saksalaiseen painokseen, mutta lehdellä on myös oma suomalainen toimitus, joka tuottaa muiden eurooppalaisten toimitusten kanssa yhteisen aineiston lisäksi Suomeen kohdistettua sisältöä. Auto Bild Suomen päätoimittaja on Jarmo Markkanen, joka toimii myös yhtiön muiden autolehtien GTi-Magazinen ja V8-Magazinen päätoimittajana. Suomenkielisellä painoksella on 96 000 lukijaa (KMT 2016).

Eniten testejä ja uutuuksia – ensimmäisenä

Auto Bild Suomi on Suomen ajankohtaisin autolehti. Se tarjoaa enemmän testejä ja esittelee enemmän uutuuksia, kuin mikään toinen autolehti!

Pohjaton innostus autoja kohtaan ja suomalaisen toimituksen tukena toimivat maailman suurimman autolehden resurssit tekevät Auto Bild Suomesta maan pätevimmän autolehden. Sen ydintä ovat uutuusmallien korajot, testit ja vertailut.

Auto Bildin ainutlaatuisten 100 000 kilometrin kestotestien ja yli 500 vuosittaisen koeajojen pohjalta syntyy kattava paketti hyötytietoa auton ostamiseen ja käyttöön. Suomalaisten suosikkimerkkien testaus suomalaisissa olosuhteissa on lehdelle erityisen tärkeää. Massiivisissa erikoisvertailuissa vertaillaan mm. autojen istumakorkeuksia, ovia, sivutuuliherkkyyksiä ja paljon muuta.

Hyötyosion käytännönläheiset vinkit auttavat auton hoidossa ja tekemään oikeita valintoja – oletpa sitten hankkimassa talvirenkaita, kattotelinettä, autohifiä tai kokonaan uutta autoa.

Auto Bild Suomi on visuaalisesti tyylikäs lehti. Sen upeat kuvat tukevat tekstiä ja tekevät lehden lukemisen entistä miellyttävämmäksi.

Lehti on saatavilla sekä irtonumero- että tilausmyynnissä. Voit tilata lehden sivujemme kautta eri pituisilla tilausjaksoilla joko itselle tai lahjaksi. Tarjous sisältää usein tilaajalahjan.

Lehden ilmestymispäivät ja teemat 2024 löydät Mediakortit.fi -palvelusta.

Tilaajana saat kaiken tämän:

  • Luet ajankohtaiset autouutiset aina ensimmäisenä joka toinen viikko ja pysyt ajan hermolla.
  • Saat hyödyllisiä ja rahanarvoisia vinkkejä uuden auton hankintaan.
  • Saat Kaikki uudet autot -liitteen tammikuussa.
  • Saat käytännön vinkkejä auton hoitoon ja säästät autoilun kuluissa.
  • Tilaajana saat myös alennuksia erikoisnumeroista (Säästönumero toukokuussa ja Classic syyskuussa).
  • Auto Bild Suomen verkkosivuilla lisäksi uutisia, kilpailuja ja autokeskustelua.

Muualla verkossa

Lehden verkkosivuilta (autobild.fi) löytyy autouutisia, videoita, lukijakilpailuja, uusimman numeron esittely ja sisällysluettelo sekä toimituksen yhteystiedot. Sitä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Twitterissä.

Tilaukseen liittyvissä asioissa, mukaan lukien osoitteenmuutokset, peruutukset ja laskutusasiat, ota yhteyttä julkaisija Fokus Median asiakaspalveluun.

Kenelle?

Kaikille autoihmisille

Ilmestyy

Joka kolmas viikko, 16 numeroa vuodessa

Julkaisija

Fokus Media Finland Oy

Päätoimittaja

Jarmo Markkanen

Ensimmäinen numero

1986 (alkuperäinen saksalainen painos)

Levikki

37 615 (LT 2013)

Lukijamäärä

96 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

91 % mieslukijoita, 9 % naislukijoita

Irtonumero

6,70 € (Lehtipiste)

ISSN

1459-949X

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram