Apu Juniori

Apu Juniori on alakoululaisille lapsille suunnattu ajankohtaislehti, joka kertoo uutisista ja ilmiöistä selkeällä, totuudenmukaisella ja viihdyttävällä tavalla. Kahden viikon välein ilmestyvä lehti selittää maailman tapahtumia ja innostaa lapsia lukemaan.

Se kannustaa lapsia itsenäiseen ajatteluun ja tukee kasvua fiksuksi nuoreksi. Tammikuusta 2019 lähtien ilmestynyt lehti on saanut innostuneen vastaanoton niin lasten, vanhempien kuin opettajienkin keskuudessa. Vuonna 2020 se palkittiin Aikakausmedian Edit-kilpailussa Vuoden parhaana brändilaajennuksena.

Katso Apu Juniori-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Apu Juniori logo

Lasten lukutaidon puolesta

Tutkimukset ovat osoittaneet, että lasten lukutaito ja lukuinnostus heikkenevät. Apu Juniori on vastaisku ei-toivotulle kehitykselle.

Apu Juniorin ilmestymistä odotetaan ja se luetaan kannesta kanteen. Lapsia voidaan joutua houkuttelemaan lehden ääreltä syömään tai nukkumaan.

Apu Juniori auttaa parantamaan koulumenestystä parantamalla yleissivistystä ja taustoittamalla uutisia ja ilmiöitä.

Lehti seuraa ja kuuntelee tarkasti alakoululaisten maailmaa. Se käsittelee uutisia kotimaasta ja ulkomailta, hullunkurisia juttuja ja ilmiöitä, luontoa, tiedettä, eläimiä, avaruutta, viihdettä, harrastuksia ja paljon muuta. Apu Juniorisssa on helppoja reseptejä, kivoja askarteluohjeita ja tietokilpailuja. Toimitus lupaa, että myös aikuiset oppivat jokaisesta numerosta jotain uutta.

Apu Juniori tarjoaa hyvän vaihtoehdon ruudun tuijottelulle, eikä se sisällä lainkaan mainoksia.

Kenelle?

Alakouluikäisille lapsille

Ilmestyy

Kahden viikon välein, 26 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Marja Aarnipuro

Ensimmäinen numero

tammikuu 2019

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Irtonumero

-

ISSN

2490-0656

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram