Allt om Historia

Historia ei koskaan ole ollut näin viihdyttävää!

Allt on Historia on 14 kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen historialehti, jonka jokainen numero tarjoaa 68 sivua jännittävää ja kiehtovaa luettavaa. Se on lehti kaikille, jotka haluavat tietää hieman enemmän menneisyyden jännittävistä ja dramaattisista tapahtumista.

Helppolukuinen ja inspiroiva lehti sisältää kiehtovia artikkeleja ihmiskunnan historiasta. Jutut on kuvitettu kuvilla, piirroksilla ja havainnollistavilla kartoilla.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Allt om Historia on ruotsalainen tiede- ja historialehti, joka tarjoaa jännittävää ja kiehtovaa luettavaa. Se on itsestään selvä valinta kaikille, jotka haluavat tietää enemmän jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista. Lehti on perustettu syyskuussa 2005.

Lehteä julkaisee LRF Media. Lehden toimitus sijaitsee Malmössä ja sen päätoimittaja on Åke Steinwall. Lehti ilmestyy myös Tanskassa (nimellä Alt om Historie), Norjassa (All Verdens Historie), Suomessa (Maailman Historia) sekä Islannissa (Sagan Öll).

Allt om Historia on ainutlaatuinen sekoitus perusteellisia grafiikoita, kiehtovia tekstejä ja jännittäviä tapahtumia historiastamme. Inspiroivassa ja helppolukuisessa lehdessä yhdistyvät hyvät tarinat ja nykytutkimus. Lehden artikkelit ovat kuvitettu valokuvilla, piirroksilla ja selittävillä kartoilla. Sitä kirjoittavat Ruotsin parhaat historiatoimittajat ja -tutkijat.

Lehden aihealueisiin lukeutuvat:

  • Jännittävät kohtalot
  • Sodat ja konfliktit
  • Suuret uroteot
  • Merkittävät keksinnöt
  • Fantastiset kuvat

 

Ilmestyminen ja tilaus

Allt om Historia ilmestyy 14 kertaa vuodessa. Lehden joka numero sisältää 68 sivua artikkeleja, kirjavinkkejä, historiavisoja, uutisia sekä kysymys ja vastaus -palstan.

Allt om Historia -lehti on saatavilla irtonumerona Lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna puolen vuoden tai vuoden määräaikaisena tilausjaksolla. Vuoden tilausjakso sisältää kaikki 14 numeroa.

Kenelle?

Historiasta ja menneistä tapahtumista kiinnostuneille

Ilmestyy

14 kertaa vuodessa

Julkaisija

LRF Media Historiska Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Åke Steinwall

Ensimmäinen numero

syyskuussa 2005

Levikki

34 800

Lukijaprofiili

63 % mieslukijoita, 37 % naislukijoita, suurin lukijaryhmä 20-54 -vuotiaat

Irtonumero

6,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1653-3224

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram