Maailman Historia

Maailman Historia on viihdyttävä historialehti, joka tarjoaa jännittävää luettavaa maailman historiasta eri aikakausilta.

Lehti vie lukijansa kiehtoville matkoille menneisyyteen, joissa käsitellään historian pieniä ja suuria merkkitapahtumia antiikista 1900-luvulle sekä maailmanhistorian suurimpia muutoksia. Upeasti kuvitetut artikkelit sisältävät paljon tekstiä tukevia karttoja, grafiikoita ja tilastoja. Historiajuttujen lisäksi lehti tarjoaa historiauutisia, kysymyksiä ja vastauksia, nyt ja silloin -vertailuja ja testejä.

Maailman Historia on lehti heille, jotka haluavat kartuttaa omaa tietoaan ja kokea ahaa-elämyksiä lukiessaan.

Katso myös muiden historialehtien tarjoukset.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Maailman Historia on Suomen viihdyttävin historialehti. Ruotsin Allt om Historia -lehden sisarjulkaisu tarjoaa 10 kertaa vuodessa jännittävää luettavaa eri puolilta maailmaa eri aikakausilta. Vuonna 2011 perustettu lehti on heille, jotka haluavat rentoutua lukemalla mielenkiintoisista ja dramaattisista tapahtumista.

Maailman Historia -lehti vie lukijansa kiehtovalle matkalle historian eri paikoille. Lehden jutuissa käsitellään pieniä ja suuria historian merkkitapahtumia antiikista 1900-luvulle, yksittäisten henkilöiden kohtaloita sekä kuvauksia maailmanhistorian suurista muutoksista.

Artikkelit kertovat toisen maailmansodan taisteluista, maailmaa mullistaneista keksinnöistä ja klassisista elokuvatähdistä. Artikkelit on runsaasti kuvitettuja ja ne sisältävät runsaasti informatiivisia karttoja ja selventäviä grafiikoita. Lehden artikkeleissa yhdistyvät vangitseva kerronta ja ajankohtainen tutkimus, jotka esitetään viihdyttävässä ja kansantajuisessa muodossa. Lehden jokainen 68-sivuinen numero sisältää myös Suomea koskevia juttuja.

Historiaa käsittelevien artikkelien lisäksi lehdessä on kirjavinkkejä, uutisia historiasta sekä lukijan kysymys -palsta, jossa lehden asiantuntijat vastaavat lukijoiden kysymyksiin. Lehden kirjoittajat ovat toimittajia, tutkijoita ja historioitsijoita, joita yhdistää historian tuntemus ja kyky kirjoittaa mukaansa tempaavasti.

Maailman Historia on täynnä kokemuksellisia ja tietoa kartuttavaa lukemista, joka tarjoaa jatkuvasti jännittäviä yllätyksiä ja ahaa-elämyksiä.

Heille, jotka haluavat tietää enemmän!

Lehden nettisivuilta löytyy aiemmin ilmestyneiden numeroiden teasereita, valittuja lehdessä ilmestyneitä artikkeleja sekä toimituksen ja asiakaspalvelun yhteystiedot.

Tietoa julkaisijasta

Maailman Historia -lehteä julkaisee Suomessa LRF Media -aikakauslehtikustantamo, joka kustantaa noin 30 lehteä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. LRF Median lehdet käsittelevät monia eri aiheita: sisustus, puutarha, metsästys, kalastus, eläimet, historia, moottorit ja maatalous.

Suomessa LRF Media aloitti toimintansa vuonna 2007. Ensimmäinen Suomessa julkaistu lehti oli Tractor Power. Muita menestyslehtiä ovat Maailman Historia ja Leivotaan-ruokalehti.

LRF Media AB:n omistaa Lantbrukarnas Ekonomi AB ja sen pääkonttori sekä toimitukset ovat pääosin Tukholmassa. Yrityksellä on noin 300 työntekijää. Sen toimitusjohtaja on Ruben Jacobsson.

Kenelle?

Historiasta kiinnostuneille

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

LRF Media AB

Päätoimittaja

Åke Steinwall

Ensimmäinen numero

2011

Levikki

n. 11 000 (painos)

Lukijaprofiili

68 % miehiä, 32 % naisia

Irtonumero

7,95 € (Lehtipiste)

ISSN

2000-9720

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram