Adventure Travel

Adventure Travel on englantilainen joka toinen kuukausi ilmestyvä matkailulehti, joka käsittelee ulkoilua ja ulkoilma-aktiviteetteja jännittävissä paikoissa ympäri maailmaa.

Lehden pääasiallista sisältöä ovat jutut vaelluksesta, mutta aihealueisiin kuuluvat myös kiipeily, maastopyöräily, pyöräretkeily, melonta ja talviurheilu.

Adventure Travel tarjoaa inspiraatiota, asiantuntijavinkkejä ja kovalla työllä ansaittua tietoa, joiden avulla saat enemmän irti ajastasi ulkona. Lisäksi lehti arvostelee ulkoiluvarusteet, haastattelee huippuseikkailijat ja tarjoaa oppitunteja ulkona tarvittavista taidoista.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Adventure Travel on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä britannialainen aikakauslehti, joka käsittelee ulkoilma-aktiviteetteja jännittävissä paikoissa ympäri maailmaa. Lehden tukipilareita ovat vaeltaminen ja patikointi, mutta se käsittelee myös vuorikiipeilyä, maastopyöräilyä, pyöräilyretkeilyä, kiipeilyä, melontaa sekä talvikuukausina myös talviurheilua.

Enemmän irti matkailusta

Lehti haluaa tarjota lukijoilleen inspiroivia ideoita, asiantuntijavinkkejä ja kovalla työllä saavutettua tietoa, joiden avulla saat eniten irti tärkeästä ajastasi ulkomailla ja ulkoilmassa. Se tarjoaa myös syvällisiä ulkoiluvarusteiden arvosteluja, huippuretkeilijöiden ja seikkailijoiden haastatteluja sekä kaiken kattavia oppitunteja ulkoleirin pystyttämisestä aavikolla selviytymiseen.

Adventure Travel -lehteä on julkaistu yli 20 vuotta, mikä tekee siitä Britannian pisimpään ilmestyneen ulkoilmamatkailulehden. Lehti on näytellyt pientä, mutta keskeistä osaa seikkailuelämäntavan valtavassa kasvussa viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Kenties parhaan tunnustuksen lehti sai, kun Englannin kuningatar kutsui lehden perustajan ja toimittajan Alun Daviesin Buckinghamin palatsiin juhlimaan "seikkailupalveluita".

Lehti on kasvanut ulos alun makuuhuonetoimituksesta, mutta se on edelleen yhtä intohimoisesti kiinni seikkailussa, kuin se oli lehden perustamisaikoinakin. Nykyään Adventure Travelin toimitus sijaitsee muunnellussa navetassa Warwickshiren maaseudulla, lähellä Stratfordia.

Lehden päätoimittajana on toiminut Rosie Fuller vuodesta 2009 lähtien. Ennen Adventure Travel -lehteä hän on työskennellyt monissa aikakauslehdissä aseista jousiammuntaan ja häistä erotiikkaan. Rosie rakastaa matkailua ja seikkailu-urheilua. Hänen suosikkireissujaan tähän mennessä ovat olleet telttaretki Norjaan, puiden istuttaminen Australiassa ja matkustaminen ympäri Etelä-Amerikkaa. Lähempänä kotoaan hän tykkää telttailla, vaeltaa ja surffata. Rosiella on selittämätön kiinnostus kotieläimiä, painepesureita ja toimimattomia autoja kohtaan. Häntä eivät kasvattaneet sudet, mutta hän karkasi 16-vuotiaana kotoaan liittyäkseen niihin.

Tilaaminen Suomeen

Adventure Travel on tilattavissa Suomeen määräaikaistilauksena vuoden tilausjaksolla, joka sisältää kuusi tuhtia numeroa luettavaa.

Lehden nettisivuilta löytyy valikoituja artikkeleja, haastatteluja, oppaita, varustearvosteluja sekä toimituksen yhteystiedot.

Kenelle?

Seikkailijoille, retkeilijöille ja ulkoilmassa viihtyville

Ilmestyy

Noin joka toinen kuukausi, 6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Adventure Publishing Ltd

Päätoimittaja

Rosie Fuller

Ensimmäinen numero

1995

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram