Women's Health (UK)

Women’s Health (UK) on täydellinen oppaasi terveelliseen elämäntyyliin.

Se kattaa vinkit kaikkiin elämänalueisiin etsitpä sitten ravitsemussuosituksia, kuntoon keskittyviä harjoituksia, painonpudotusneuvoja tai muuta, on lehdellä tarjota jotakin.

Women's Health (WH) on Hearstin julkaisema lifestyle-lehti, joka keskittyy terveyteen, seksiin, ravitsemukseen ja fitnessiin. Lehdestä julkaistaan 13 eri painosta kaikkiaan 25 maassa.

Lehdessä on useita osioita, kuten fitness, seksi ja rakkaus, ruoka, painonhallinta, terveys, kauneus ja tyyli. Eat This! -osiossa asiantuntijat ohjaavat lukijoita korvaamaan epäterveellisiä ruoka-aineita terveellisillä vaihtoehdoilla. Lehden joka numerossa esitellään julkisuudesta tuttu aktiivinen nainen, jolla on terveet elämäntavat.

Lehden historiaa

Women's Health perustettiin vuonna 2005 sisarlehdeksi Men's Health -lehdelle. Tuolloin lehteä julkaisi Rodale ja sen päätoimittajana toimi Teen People -lehdessä aiemmin vaikuttanut Kristina Johnson. Vuonna 2008 lehden päätoimittajaksi tuli Men's Healthin aikaisempi päätoimittaja David Zinczenko.

Women's Health ilmestyy tällä hetkellä (2021) seuraavissa maissa/alueille: Yhdysvallat, Argentiina, Australia, Brasilia, Latinalainen Amerikka, Kiina, Saksa, Malesia, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Puola, Thaimaa, Turkki ja Saksa.

Vuonna 2018 Hearst osti Rodalen ja Women's Health siirtyi sen omistukseen.

Women's Healthin tilaaminen

Lehti on tilattavissa suoraan kustantajan verkkokaupasta Suomeen joko painettuna versiona kotiin kannettuna, digitaalisena näköisversiona (Android ja iOS) tai yhdistelmätilauksena, joka sisältää molemmat versiot.

Näin tilaat Women's Health -lehden.

  1. Siirry kustantajan sivuille Katso tarjous -nappulasta.
  2. Valitse tilaatko lehden itselle vai lahjaksi ja toimitusmaaksi Suomi.
  3. Valitse painettu lehti, digitaalinen lehti tai yhdistelmätilaus.
  4. Lisää haluamasi tilausjakso ostoskoriin ja siirry maksamaan tilaus PayPalilla tai luottokortilla (Visa, MasterCard, American Express).
Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram