Woman's Own

Woman's Own on brittiläinen naisten lifestyle-lehti, joka juhlii 40+ naisia, jotka arvostavat perhettä ja ystäviä, sekä haluavat saada parhaan irti elämästään.

Joka viikko se tarjoaa mukaansa tempaavan sekoituksen julkkisten elämää sekä tunteellisia ja kannustavia tosielämän tarinoita. Unohtamatta myöskään terveyttä, hyvinvointia, muotia ja kauneutta.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Woman's Own -lehden logo

Woman's Own (suom. "Naisen oma") on brittiläinen, viikoittain ilmestyvä naisten lifestyle-lehti. Se ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1932. Woman's Own on yhä yksi Britannian tunnetuimmista naistenlehdistä. Se sisältää artikkeleja julkisuuden henkilöistä, muodista, kauneudesta, shoppailusta, hyvinvoinnista, ruoasta ja matkailusta sekä juoruja ja tosielämän tarinoita. Sitä julkaisee Time Inc UK (ent. IPC Media). Lehden päätoimittaja on Catherine Westwood.

Se on lehti nykypäivän 40 plus naisille, jotka haluavat inspiroivia, emotionaalisia ja ajatuksia herättäviä tositarinoita sekoitettuna high street -muotiin, kauneusvinkkeihin ja rahaa säästäviin neuvoihin. Vastine rahalle on tärkeintä – lehden joka numero on täynnä syvällisiä erikoisraportaaseja, tunteellisia henkilökohtaisia juttuja, julkkiskolumneja, käytännön sivuja muoti- ja kauneustrendeistä, uusia ruokavalioita sekä uutisia terveydestä ja hyvinvoinnista. Lukijat luottavat Woman's Own -lehteen – naiset suosittelevat suosikkiostoksiaan, osallistuvat muuttumisleikkeihin ja jakavat mielipiteensä muille lukijoille.

Woman's Own peilaa lukijoidensa elämää ja pitää sydämmellään heidän kiinnostuksen kohteitaan tarjoamalla vastinetta rahalle ja hyviä neuvoja. Olemme luoneet paketin, joka ei ole vain mieltä ylentävä nautinto, vaan myös hyödyllinen. Se auttaa lukijoita tasapainoilemaan kiireisen elämän keskellä.

Catherine Westwood, päätoimittaja

Mukava tietää faktoja lehdestä:

  • Woman's Own -lehden lukijat osallistuvat erittäin aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien Facebook, Twitter ja Pinterest.
  • 40 % lehden lukijoista valitsisi mieluummin heidän oman miehensä kuin David Beckhamin.
  • Lehden lukijat tunsivat itsensä kauneimmaksi 25-30 vuoden ikäisinä.
  • Woman's Own julkaisee myös omaa terveys- ja hyvinvointilehteä Fit & Well, joka sisältää informatiivisia, lyhyitä ja inspiroivia terveys- ja kuntoilupaloja.

Lehden verkkosivut tarjoavat päivittäisiä julkkisuutisia, rahansäästövinkkejä, aikuisten naisten muoti- ja kauneusvinkkejä, helppoja ja nopeita reseptejä, kilpailuja ja lehden oman online-dieettiklubin.

Kenelle?

40+ naisille

Ilmestyy

52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. UK

Päätoimittaja

Catherine Westwood

Ensimmäinen numero

1932

Levikki

226 116 (printti+digitaalinen, ABC 2013)

Lukijamäärä

525 000

Lukijaprofiili

95 % naislukijoita, 5 % mieslukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 58 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0043-7360

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram