Villivarsa

Villivarsa oli nuorille tytöille suunnattu heppalehti, joka tarjosi hyötytietoa ja puuhasteltavaa.

Villivarsa sisälsi hevosmaailman kuulumisia, rotuesittelyjä, kuuluisia hevosia ja hevosaiheisia tapahtumia. Lisäksi lehdessä oli ohjeita ja vinkkejä hevosten hoitoon sekä paljon kilpailuja, sarjakuvia, unelmointijuttuja ja julisteita.

Villivarsa-lehden viimeinen numero ilmestyi joulukuussa 2016. Katso muiden hevoslehtien tarjoukset tästä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Villivarsa on nuorten tyttöjen hevoslehti, joka tarjoaa sopivassa suhteessa tietoa ja viihdettä.

Villivarsa-lehdessä on paljon hyötytietoa: hevosaiheisia juttuja, rotuesittelyjä, kuuluisia heppoja ja tapahtumia. Lehden ohjeet ja vinkit kartuttavat lukijan tietoja ja osaamista. Lisäksi lehdessä on paljon hevos- ja talliaiheisia kilpailuja, seikkailuja, sarjakuvia, unelmointijuttuja ja julisteita.

Lehti vie lukijansa hevosten maailmaan - talleille, ratsastamaan, raveihin, hevosleireille ja hevostapahtumiin. Se sisältää hevosaiheista puuhasteltavaa myös heille, joilla ei vielä ole omaa hoitohevosta.

Lehti elää hevostyttöjen vuoden kierrossa. Keväällä puhutaan hevosleireistä, kesällä osallistutaan niille ja lomaillaan, ja syksyllä ja talvella muistellaan kevään ja kesän tapahtumia.

Villivarsa on viihdyttävä heppaharrastuksen aapinen ja paras hevoslehti!

Villivarsan levikki on hieman yli 10 000 kappaletta (LT 2014), sitä julkaisee Otavamedia ja sen vastaavana päätoimittajana toimii Emma Koivula.

Kenelle?

Kaikille heppatytöille, erityisesti 8-16 -vuotiaat

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Emma Koivula

Ensimmäinen numero

1983

Levikki

10 705 (LT 2014)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

96 % tyttöjä/naisia, 4 % miehiä/poikia

Irtonumero

4,80 € (Lehtipiste)

ISSN

0781-5638

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram