Veckans NU!

Kahdesti kuussa ilmestyvä Veckans NU! on Ruotsin suurin ja luetuin julkkislehti, joka tarjoaa julkkisjuoruja ja -kuvia kaikkialta maailmasta.

Uusia ja jännittäviä julkkisuutisia, hääreportaaseja, vauvauutisia, paljastavia paparazzi-kuvia ja paljon muuta rohkeasti ja ilman ennakkoluuloja. Inspiroivia artikkeleja julkkisten tyyleistä ja uusimmista muotivirtauksista. Täydellinen sekoitus juhlia, muotia, glamouria ja viihdettä!

Veckans NU! tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena (sis. 26 numeroa).

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Veckans NU! on joka toinen viikko ilmestyvä ruotsalainen viihdelehti, joka keskittyy julkisuuden henkilöiden elämiin. Lehteä on julkaistu vuodesta 2001 lähtien. Lehteä julkaisi aiemmin Frida Förlag kunnes vuonna 2016 Aller Media osti sen. Lehden päätoimittaja on Bella Hansson.

Ruotsin suurin julkkislehti

Yli 100-sivuinen Veckans NU! on Ruotsin kattavin julkkislehti ja yli 119 000 lukijallaan se on yksi Ruotsin kymmenestä luetuimmista aikakauslehdistä. Lisäksi se julkaisee Ruotsin suosituinta julkkis-podcastia yhdessä Skvallerpoddenin kanssa.

Juoruja ja kuvia julkkiksista ympäri maailmaa, uusia ja jännittäviä näkökulmia, syväluotaavia uutisia, ihania hääreportaaseja, eksklusiivisia vauvakuvia ja paljastavia paparazzi-kuvia 26 kertaa vuodessa. Veckans NU! on katsaus julkisuuden henkilöiden tuoreimpiin kuulumisiin Hollywoodissa ja muualla maailmassa. Se on tarkka faktojen kanssa, mutta uskaltaa kuitenkin olla rohkea.

Lehden lukijat ovat kiinnostuneita kauneudesta ja muodista. He haluavat inspiroituvat nuorista ja kauniista tähdistä. Siksi lehti tarjoaa myös uusimpia trendejä ja vinkkejä, miten voit jäljitellä julkkisten tyylejä edullisesti. Lehti on tietysti mukana myös gaaloissa ja juhlissa niin Hollywoodissa kuin Ruotsissakin.

Parhaita kuvia, kuumimpia julkkiksia ja häpeämättömiä juoruja. Täydellinen sekoitus juhlia, muotia, luksusta, glamouria, skandaaleja ja viihdettä. Sitä on nuori julkkislehti Veckans NU!

Kenelle?

18-40 -vuotiaille naisille ja miehille

Ilmestyy

26 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media

Päätoimittaja

Bella Hansson

Ensimmäinen numero

2001

Levikki

~50 000

Lukijamäärä

119 000

Lukijaprofiili

81 % naislukijoita, 19 % mieslukijoita (Aller.se)

Irtonumero

3,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1651-0305

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram