Vävmagasinet

Vävmagasinet on luetuin tekstiili- ja kudontalehti Skandinaviassa.

Lehden mukana pääset tapaamaan kudontaharrastajia ja opit uusia tekniikoita perinteisistä nykyaikaisempiin. Joka numerossa 10 kudontaprojektia, tekstiilitaidetta, näyttelyitä, koulutuksia ja tekstiilialan uutisia.

Vuodessa ilmestyy neljä inspiroivaa ja värikästä numeroa. Loistavaa luettavaa niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kutojalle – tule mukaan ja tilaa!

Kuvaus

Vävmagasinet logo

Vävmagasinet on Pohjoismaiden luetuin tekstiili- ja kudontalehti. Lehteä julkaisee ruotsalainen TB Ignell AB ja sen päätoimittaja toimii Tina Ignell.

Tekstiilitöitä, tekniikoita ja ihania kudontaprojekteja

Tämän ruotsalainen käsityölehden mukana pääset tapaamaan tekstiilikäsityöntekijöitä, jotka käyttävät kaikkia mahdollisia tekniikoita perinteisistä kokeelliseempiin. Joka numero tarjoaa 10 kudontaprojektia, jotka on luotu lehteä varten. Lehti sisältää myös artikkeleja tekstiilitaiteesta, näyttelyitä, kursseja, koulutuksia ja tekstiilialan uutisia.

Vävmagasinet ilmestyy neljä kertaa vuodessa värikkäänä ja inspiroivana numerona. Lehti on saatavilla ruotsin lisäksi englanniksi, saksaksi, japaniksi ja hollanniksi.

Lehden nettisivuilta löytyy tietoa uusimmasta lehdestä, tapahtumakalenteri, Världens Vida Väv -blogi, ilmoituksia, kudontatori sekä verkkokauppa, jossa myydään lehden irtonumeroita, kirjoja, kalentereita ja käsityötarvikkeita.

Lisätiedot

Kenelle?

Kudontaharrastajille

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

TB Ignell AB

Päätoimittaja

Tina Ignell

Ensimmäinen numero

1982

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0281-3343

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram