Us Weekly

Us Weekly on viihdelehti kaikkien suosikkijulkkistesi elämästä. Toisin kuin monilla muilla lehdillä, Us Weeklyn tyyli on julkkisystävällinen ja se pyrkii välttämään skandaalinhakuisuutta ja ilkeitä juoruja.

Lehti tuo ulottuvillesi uusimmat julkkisuutiset ja -juorut, haastattelut, julkkisten muodin ja tähtien tyylin. Se raportoi häistä, eroista, julkkisten ruokavalioista, kauneudesta, sekä televisiosta, elokuvista, musiikista ja terveydestä.

Us Weekly on saatavilla irtonumerona tai tilattavissa Suomeen viikoittain kiinnostavimpien tähtien ja julkkisten asiat paketoivana digilehtenä, joka on luettavissa kaikilla yleisimmillä laitteilla!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Us Weekly logo

Us Weekly on yhdysvaltalainen viikoittain ilmestyvä julkkis- ja viihdelehti, joka on perustettu vuonna 1977.  Lehden aiheita ovat muun muassa julkisuuden henkilöiden suhteet, uusimmat muotitrendit, kauneus ja viihde. Jann Wennerin lisäksi lehden julkaisemisesta ovat vastuussa päätoimittaja Michael Steele ja kustantaja Victoria Lasdon Rose.

Alunperin lehti ilmestyi kuukausittain ja se keskittyi alan uutisiin ja arvosteluihin. Vuonna 2000 lehden linja muuttui merkittävästi ja se alkoi käsittelemään julkkisuutisia ja -tyylejä.

Lehden verkkosivusto Usmagazine.com on perustettu vuonna 2006. Se sisältää painetun lehden sisältöä, mutta myös julkkisuutisblogeja, ensi-iltojen ja tapahtumien red carpet -valokuvia ja gallerioita sekä pelejä, videoita, tietovisoja ja kyselyitä.

Us weeklystä ilmestyy vuoden aikana useita erikoisnumeroita, kuten Hot Hollywood -erikoisnumerot, nuori Hollywood -numerot keväällä ja syksyllä sekä Best Bodies- ja Best Makeovers -erikoisnumerot. Lehden historian myydyin numero oli 26.5.2006 ilmestynyt numero, jonka kannessa esiintyi Janet Jackson.

Lehden sisältö

Us Weekly sisältää useita vakiopalstoja julkkiksista ja viihteestä:

  • Just Like Us: Valokuvia julkkiksista tekemässä tuttuja arkisia asioita.
  • Who Wore It Best?: Lukijakysely siitä kumpi julkkis kantoi asuaan paremmin.
  • Hot Stuff: Tuoreimmat Hollywood-juorut.
  • The Red Carpet: Hollywoodin kuumimpien ensi-iltojen ja bileiden ulkonäköjä ja tyylejä.
  • Hot Pics: Julkkisbongailua ympäri maailmaa.
  • Fashion Police: Kuuluisat koomikot siteeraavat tähtien muotikatastrofeja.
  • The Record: Listaus tähtien elämänmuutoksista – vauvoista, häistä, eroista jne.
  • Loose Talk: Lainauksia tähdiltä.
  • Us Musts: Pakolliset elokuvat, TV-ohjelmat ja DVD-julkaisut.

Us Weeklyn historiaa

Alunperin joka toinen viikko ilmestyneen Us Weeklyn perusti The New York Times Company, joka kuitenkin ehti hävitä rahansa ennen kuin lehti alkoi tuottamaan voittoa, ja yritys myi sen eteenpäin vuonna 1980. Lehden osti Macfadden Media ja vuodesta 1986 eteenpäin sen on omistanut Jan Wennerin Wenner Media LLC, joka julkaisee myös Rolling Stone- ja Men's Journal -lehtiä.

Us Weeklystä tuli kuukausittain ilmestyvä lehti 1991. Vuonna 1999 lehti ilmoitti aikeistaan muuttaa ilmestyminen viikoittaiseksi useiden lehtien menestyksen myötä, kuten Time-, People- ja Entertainment Weekly -lehdet. Lehti alkoi ilmestymään joka viikko maaliskuussa 2000. Lehti oli viisi vuotta yhteistyössä Walt Disney Companyn kanssa, mutta Wenner osti osuutensa takaisin 2006. Janice Min toimi lehden päätoimittajana vuosina 2003-2009, jonka jälkeen tehtävässä on toiminut nykyinen päätoimittaja Michael Steele.

Katso lehti myös sosiaalisessa mediassa:

Us Weekly on ostettavissa irtonumerona Lehtipisteistä sekä tilattavissa Suomeen kaikilla laitteilla ja alustoilla toimivana digitaalisena lehtenä (52 numeroa vuodessa).

Kenelle?

Heille, jotka haluavat tietää mitä julkkisten ja tähtien elämässä tapahtuu!

Ilmestyy

Viikoittain, noin 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Wenner Media LLC

Päätoimittaja

Michael Steele

Ensimmäinen numero

1977

Levikki

2 032 581 (AAM 2013)

Lukijaprofiili

79 % naislukijoita, 21 % mieslukijoita, mediaani-ikä 36,2, suurin ikäryhmä 25-34 -vuotiaat

Irtonumero

7,20 € (Lehtipiste)

ISSN

1529-7497

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram