Tilisanomat

Tilisanomat on laskennan ja verotuksen asiantuntijoiden johtava ammattilehti ja paras tietolähde!

Tilisanomien tavoitteena on syventää taloushallinnon, yritystalouden ja laskennan alalla työskentelevien tietoa.

Joka toinen kuukausi ilmestyvän lehden artikkelit käsittelevät yritystalouden kysymyksiä, kuten kirjanpitoa, verotusta, henkilöstöhallintoa ja tietotekniikan uusia mahdollisuuksia.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Tilisanomat on yritystalouden, laskennan ja taloushallinnon johtava ammattilehti, jonka tavoitteena on syventää taloushallinnon alalla toimivien tietotaitoa. Lehteä kustantaa Taloushallintoliiton Julkaisut Oy ja sen päätoimittaja on Juha Ahvenniemi (2016). Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti on tilattavissa määräaikaistilauksena vuoden tilausjaksolla.

Lehti välittää ja tulkitsee tietoa tavoitteenaan lukijoiden tiedon ja taidon kasvattaminen. Lehden artikkelit käsittelevät yritystalouden erityiskysymyksiä, kuten kirjanpitoa, tilinpäätöstä, verotusta, yritysjuridiikkaa, johdon laskentatointa, palkka- ja henkilöstöhallintoa sekä taloushallinnon kansainvälistymistä ja tietotekniikan uusia sovellutuksia. Myös kansainväliset laskennat aiheet ovat tiiviisti läsnä.

Tilisanomat tavoittaa taloushallinnon päättäjät ja asiantuntijat kaikilla toimialoilla. Lehden lukijat ovat johtajia, asiantuntijoita ja yrittäjiä, jotka työskentelevät tilitoimistoissa, teollisuudessa, liike-elämän palveluissa, kaupan alalla ja julkisella sektorilla.

Taloustutkimuksen tekemän selvityksen mukaan yli 93 prosenttia lehden lukijoista pitää lehteä työnsä kannalta hyödyllisenä, 92 prosenttia arkistoi kaikki numerot tai ottaa mielenkiintoisia artikkeleja talteen ja 96 prosenttia olisi valmis suosittelemaan lehteä tuttavilleen ja kollegoilleen (Taloustutkimus 2014).

Lehden verkkosivuilla voi lukea talousohjaukseen, kirjanpitoon, verotukseen, henkilöstöön, palkkoihin, tietotekniikkaan ja yritysjuridiikkaan liittyviä uutisia, artikkeleja, kolumneja ja blogeja sekä osallistua vilkkaana käyvään keskusteluun. Sivuilta löytyy myös lukijapalvelut, toimituksen yhteystiedot ja palauteosio.

Kenelle?

Taloushallinnon asiantuntijoille ja päättäjille

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi, 6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Taloushallintoliiton Julkaisut Oy

Päätoimittaja

Juha Ahvenniemi

Ensimmäinen numero

1984

Levikki

11 035 (LT 2014)

Lukijamäärä

22 000 (Taloustutkimus 2014)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

0358-111X

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram