Tattoo Energy

Tattoo Energy on joka toinen kuukausi ilmestyvä tatuointilehti, joka esittelee maailman parhaiden tatuointitaiteilijoiden parhaita ja viimeisimpiä töitä, haastattelee tatuoijia ja perehtyy tatuointikulttuuriin.

Lehti on täynnä huippukuvaajien valokuvia tatuoinneista ympäri maailmaa. Jos olet tatuointiartisti anna kuvien inspiroida itseäsi. Tai jos etsit seuraavaa omaa tatuointia käytä designeja vaikutteina oikean tyylin valitsemiseen.

Tattoo Energy vie upeiden tatuointikuvien kautta sinut värikkäiden, symbolisten ja salaperäisen kehotaiteen maailmaan. Lue mikä inspiroi tatuoijia ilmaisemaan taidettaan ihmiskehoissa, sekä minkälaisia tyylejä ja koulukuntia eri maissa käytetään. Tattoo Energy -lehti tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden määräaikaistilauksena!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tattoo Energy on yhdysvaltalainen tatuointeihin erikoistunut aikakauslehti. Sitä julkaisee Tattoo Life Productions, jonka pääkonttori sijaitsee Milanossa, Italiassa.

Tattoo Energy ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja se on saatavilla maailmanlaajuisesti viidellä eri kielellä: ranskaksi, englanniksi, italiaksi, espanjaksi ja saksaksi. Lehti on myynnissä 48 maassa ja sen kokonaislevikki on noin 180 000 kappaletta per numero.

Tattoo Life Production -yhtiön toimitus koostuu toimittajista ja ammattivalokuvaajista, jotka matkustelevat ympäri maailmaa tuottamassa toimituksellista sisältöä kiinnostavimmista kansainvälisistä tapahtumista. Toimitus pitää silmällä sekä kansainvälisiä että paikallisia tapahtumia pitääkseen lehden ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu tatuointien maailmassa.

Tattoo Energy pitää sisältään kansainvälisten artistien viimeisimpiä ja parhaita tatuointeja. Lehti on organisoitu eri teeman gallerioihin. Se on paras vaihtoehto alan ammattilaisille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla uusimmista tatuointitrendeissä.

Tatuointikuvien lisäksi lehden joka numerossa esittellään kaksi kansainvälistä tunnustusta ansaitsevaa tatuoijaa. Lisäksi lehdessä käsitellään muita tatuointeihin liittyviä asioita, kuten underground-musiikin yhteyksiä tatuointitaiteeseen, tatuointien symboliikan merkitystä sekä realististen tatuointien ikonisia luojia.

Tattoo Energy on tatuointiharrastajien ja -ammattilaisten odotettu katalogi, joka on nyt saatavilla myös Suomessa. Lehteä myydään Lehtipisteissä kautta maan (9,00 €/numero, 2016) ja se on tilattavissa kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää kuusi numeroa.

Kenelle?

Tatuoinneista kiinnostuneille ja ammattitatuoijille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Tattoo Life Productions

Päätoimittaja

Miki Vialetto

Ensimmäinen numero

2009

Levikki

180 000

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

9,00 € (Lehtipiste, 2016)

ISSN

1468-1374

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram