Taika

Taika on vuonna 2005 perustettu monipuolinen askartelulehti, joka tarjoaa ideoita ja askareita 8 kertaa vuodessa.

Lehden joka numero sisältää 16-sivuisen ohje-/kaavasivuston täynnä seikkaperäisiä ohjeita ihanien kuvien kera.

Taika-lehden ohjeet soveltuvat kaikenikäsille. Siinä on helppoja ohjeita esim. kouluihin ja kerhoihin sekä vaativampia ohjeita kokeneemmille kädentaitajille.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Askartelun idealehti Taika on suomalainen askartelulehti, joka on perustettu vuonna 2005. Lehteä kustantaa Storia Kustannus ja sen päätoimittajina toimivat Anu Turu (lapset ja nuoret) ja Viivi Vatanen (aikuiset).

Taika on Suomen monipuolisin askartelulehti ja jokaisen käsillä tekijän toivelehti täynnä inspiroivia ideoita, ajankohtaisia askareita, seikkaperäisiä ohjeita ja kauniita kuvia.

Taika-lehti sopii kaikille käsillä tekijöille. Sen jokainen numero sisältää 16-sivuisen ohje- ja kaavasivuston täynnä kaikenikäisille ja tasoisille tekijöille sopivia seikkaperäisiä ohjeita, jotka on kuvitettu ihanilla kuvilla.

Lehdessä on kouluihin, kerhoihin ja päiväkoteihin sopivia helppoja ohjeita aloittelijoille ja lapsille, joissa on huomioitu materiaalien hinta ja saatavuus. Ohjeissa käytetään esimerkiksi kierrätysmateriaaleja, kuten tyhjiä maitopurkkeja. Aikuisille ja kokeneemmille askartelijoille lehdessä on vaativampia ohjeita ja tekniikoita.

Taika-lehti on järjestänyt vuodesta 2011 lähtien Vuoden Askartelija -kilpailun. Sen tarkoitus on lisätä käsillä tekemistä ja sen arvostusta, nostaa askartelu oikeaan arvoonsa, kannustaa käsillä tekemiseen ja kehittää kaikkien omia taitoja.

Lehden taustalla on ammattitaitoinen ja motivoitunut tiimi, joka haluaa tarjota joka numerossa jotain uutta ja yllätyksellistä. Taika-lehden ulkoasusta ja kuvista vastaa TörmäÄrrälä Oy.

Kenelle?

Kaikki askartelusta ja käsitöistä kiinnostuneet

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa (2016)

Julkaisija

Storia Kustannus Oy

Päätoimittaja

Anu Turu ja Viivi Vatanen

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

10 000-16 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

95 % naisia, 5 % miehiä

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1796-5993

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram