Svensk Jakt

Metsästys, luonto, ammunta, aseet, varusteet, reseptit, metsästyskoirat ja niiden koulutus. Yksi Ruotsin vanhimmista edelleen ilmestyvistä aikakauslehtistä, Svensk Jakt tarjoaa arvokasta tietoa kaikesta metsästykseen liittyvästä.

Svenska Jägareförbundetin julkaisema Svensk Jakt ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja se on tilattavissa Suomeen vuoden määräaikaistilauksena.

Katso myös muut metsästyslehdet.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Svensk Jakt logo

Svensk Jakt on ruotsalainen aikakauslehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja jota julkaisee Svenska Jägareförbundet. Vuosina 1998-2013 ilmestyi myös tabloidimuotoinen Svensk Jakt Nyheter -uutislehti. Svensk Jakt käsittelee metsästystä ja riistanhoitoa. Lehti ilmestyy kuukausittain noin 25 päivän tienoilla.

Svensk Jakt on yksi Ruotsin vanhimpia aikakauslehtiä. Ruotsin Metsästysyhdistyksen (Svenska Jägareförbundet) ensimmäinen yritys julkaista omaa lehteä vuonna 1832 jäi lyhytaikaiseksi. Herman Falkin ja karhunmetsästäjä Lloydin aiemmin perustama Tidskrift för Jägare och Naturforskare jouduttiin lopettamaan jo kolmen vuoden jälkeen. Uusi, vuonna 1863 perustettu lehti oli kuitenkin onnistunut menestys.

Lehden aihealueita ovat metsästys, luonto, ammunta, aseet, varusteet, vapaa-aika, riistaeläimet, reseptit, metsästyskoirat ja koirien kouluttaminen. Lehti on haettu kahdeksaan painokseen pohjoisesta etelään.

Svensk Jakt -lehteä lukevat metsästäjät kaikkialla maassa, riistanvartijat sekä koira- ja luontoharrastajat, jotka ovat kiinnostuneita riistanhoidosta, aseista, metsästyskoirista, luonnosta ja vapaa-ajan ulkoilusta.

Lehti on tilattavissa Suomeen vuoden (11 numeroa) automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Huomaa, että ulkomaisilla lehdillä on hieman tavallista pidempi toimitusaika.

Tutustu myös lehden verkkosivustoon.

Kenelle?

Metsästäjille

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

Svenska Jägareförbundet

Päätoimittaja

Martin Källberg

Ensimmäinen numero

1832

Levikki

120 500 (TS-upplaga)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0039-6583

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram