Sportfack

Sportfack on kuukausittain ilmestyvä ruotsalainen liikunta-alan erikoislehti, joka käsittelee urheiluteollisuutta, kauppiaita, toimittajia ja urheiluketjuja.

Lehti käsittelee liikunnan ja urheilun trendejä, tuotteita, messuja, uutisia, myymälöitä, taloutta, lakia ja matkkinointia. Se esittelee tuotteita ja palveluja sekä tuo esille esimerkillisiä yrityksiä, joilta muut voivat oppia uutta.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sportfack-logo

Sportfack on ruotsalainen liikunta- ja urheilualan ammattilehti, jonka perustivat Marion ja Bo Areng vuonna 1992. Vuodesta 2004 lehteä on julkaissut Hjemmet Mortensen AB. Sen levikki on noin 2 200 kappaletta.

Sportsfack ei ole kuluttajalehti eikä b2b-lehti, eikä sitä myydä irtonumerona. Se on lehti, joka raportoi uutisia, uusista tuotteista, trendeistä, tuotemerkeistä, palveluista, tilastoista, myymälöistä jne. Lehti sai Sveriges Tidskrifterin jakaman Vuoden ammattijulkaisu (Årets tidskrift, kategori fackpress) -palkinnon vuonna 2005.

Heille, jotka haluavat olla urheiluteollisuun voittajia

Sportfack on liikunta-alan lehti, joka on voimakkaasti ankkuroitunut urheiluteollisuuden kauppiaisiin, toimittajiin ja ketjuihin. Sen toimituksellinen sisältö kattaa urheilutrendit, tuotteet, messut, uutiset, mielenkiintoiset kaupat ja myymälät sekä talouden, lainsäädännön ja markkinoinnin.

Toimituksellinen idea on nostaa esiin hyviä esimerkkejä, jotta teollisuus voi oppia heiltä, jotka ovat saaneet aikaan jotain poikkeuksellisen hyvää. Kuusi kertaa vuodessa lehdessä julkaistaan lajikohtaisia liitteitä, kuten pyöräily, golf ja talviurheilu.

Sportfackista ilmestyy 12 numeroa vuodessa. Vuoden aikana ilmestyvät myös Sportregistret ja Cykelregistret, jotka esittelevät aktiivisia alan toimijoita. Viimeisin Sportregistret oli 350-sivuinen julkaisu ja se sisälsi tavarantoimittajien esittelyjä, tuotemerkkirekisterin, tuoteryhmärekisterin, tuotekategoriarekisterin, organisaatioita, ketjuja ja lainsäädäntöä.

Lehti valitsee vuosittain vuoden urheilutuotteen, urheilubrändin, lasten urheilubrändin, ruotsalaisen tuotemerkin, tulokkaan, innovaation sekä vuoden ympäristömerkin.

Lehden verkkosivuilta löydät päivittäin päivittyviä uutisia, artikkeleja, tuote-esittelyjä ja paljon muuta. Sportfack on myös sosiaalisessa mediassa: Instagramissa ja Twitterissä.

Lisätiedot

Kenelle?

Liikunta- ja urheilualan toimijoille

Ilmestyy

Kuukausittain, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

Martin Willners

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

2 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

79 % mieslukijoita, 21 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram